PRE ANE VOLEO JE PEVAČICE! Evo koje POZNATE DAME su bile sa Acom Bulićem, jedna mu POSVETILA PESMU koju OBOŽAVATE
Dragan Aca Bulić, Foto: Damir Dervišagić

MALO KO ZNA

PRE ANE VOLEO JE PEVAČICE! Evo koje POZNATE DAME su bile sa Acom Bulićem, jedna mu POSVETILA PESMU koju OBOŽAVATE

Mediji su tada pisali često o Aci i njegovom životu.

Objavljeno: 09:25h

Dragan Aca Bulić oduvek je važio za velikog džentlmena i nikada nije imun na poznate dame, pa su se tako u njegovoj ljubavnoj biografiji našle i poznate cice.

Kako su mediji pisali, među njima su Katarina Kaja Ostojić, s kojom je bio nekoliko meseci u vezi.

Posle nje, povezali su ga i s Dijanom Janković, a pevačica nikada nije govorila o tome. Devojke koje su po nekoliko godina uživale s Acom u ljubavi su manekenka Agneta Azirović i Ceca Šarić, piše Informer.

Dragan Aca Bulić
Dragan Aca Bulićfoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Podsetimo, dok su Baki B3 i Kristijan Golubović na Farmi pričali koje zajedničke prijatelje imaju u spoljnom svetu, pomenuli su i Acu Bulića.

Na tu priču nadovezala se i pop pevačica Maja Nikolić, koja je rekla da ona najbolje poznaje pomenutog biznismena jer je s njim provela dve godine u ljubavnoj vezi.

- Oni se hvale nekim kriminalcima i jakim ljudima, ja sam u vezi bila s Acom Bulićem i njemu sam posvetila pesmu "Ubile me, Dragane, Dragane" jer je njemu pravo ime Dragan. Tako da to što oni pričaju su smešne priče - izgovorila je Nikolićeva, a preneo Informer.

Maja  je Aci posvetila pesmu
Maja je Aci posvetila pesmufoto: Dragana Udovičić

Ona je nastavila prijateljici Vendi da priča o Aci, rekavši da on nikada nije pomenuo Kristijana.

- Pa meni ga Aca Bulić nikad nije pomenuo! On je smešan za njega! Ja sam, bre, bila s Acom Bulićem, i to znaju svi! Zabavljali smo se dve, dve i po godine! I kako je moguće da za sve to vreme on nikada nije pomenuo Kristijana, a ovaj se kune da su drugari. Kakvi, bre, drugari. Evo, iskoristiću priliku da pozdravim bivšeg dečka Acu Dragana Bulića, kojem sam otpevala pesmu "Dragane". To svi znaju. Ta pesma je namenjena njemu - ponovila je tada pevačica, dok je Vesna Vukelić klimala glavom rekavši da za tu romansu čuje prvi put.

Sada bruje o njemu zbog afere Zvezdana i Ane
Sada bruje o njemu zbog afere Zvezdana i Anefoto: Dragan Kadić, Ana Paunković, Printscreen Instagram anacurcic

Podsetimo, poznati beogradski biznismen Dragan Aca Bulić u velikoj ispovesti otvorio je dušu o samom početku velike ljubavi sa Anom Ćurčić, gubitku njihovog deteta i sumnjama da je ono još živo, ali i o odnosu i poznanstvu sa njenim bivšim nevenčanim mužem Zvezdanom Slavnićem, kao i o Aninom učešću u rijalitiju ''Zadruga''.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.