ANĐELA ZADOVOLJILA ZVEZDANA KAO NIKADA DO SADA: Nije se znalo ko će pre na koga, NAJSKANDALOZNIJIH 2 MINUTA (VIDEO)
Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

kakav šok

ANĐELA ZADOVOLJILA ZVEZDANA KAO NIKADA DO SADA: Nije se znalo ko će pre na koga, NAJSKANDALOZNIJIH 2 MINUTA (VIDEO)

Njih dvoje su čak i menjali poze, pa se na kraju Anđela popela na Slavnića, te su zajedno ubacili u petu brzinu, a kako je to izgledalo, pogledajte u snimcima

Objavljeno: 07:34h

Nakon jučerašnje celodnevne drame kojoj se nije nazirao kraj, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić završili su u krevetu, gde su se prepustili strastima i imali seks.

Njih dvoje su, nakon što su se strasti nakon maratonske svađe smirile, sedeli u pabu sa Lepim Mićom, te mu je ona predložila da odu da se osame u hotelu.

- Oćemo da idemo da se odmorimo u hotel? - pitala je Anđela

- Vidi, vidi što je srećna, vaginalna manipulacija. Šta je, što si srećna toliko, što gledaš u kameru sad - rekao je Zvezdan.

- Baš mi treba posle toga da mi postavljaš takva pitanja - rekla je Anđela, ali nije dugo prošlo, te su završili u krevetu, gde se jorgan planina tresla, a i hotel, kao nikad dosad, bar kad su Zvezdan i Anđela u pitanju.

Njih dvoje su čak i menjali poze, pa se na kraju Anđela popela na Slavnića, te su zajedno ubacili u petu brzinu, a kako je to izgledalo, pogledajte u snimcima.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.