IVAN MARINKOVIĆ DONEO ODLUKU O MALOM ŽELJKU: Učesnici ga NEMO GLEDALI, produkcija pustila VIDEO DOKAZ
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

NEVEROVATNO

IVAN MARINKOVIĆ DONEO ODLUKU O MALOM ŽELJKU: Učesnici ga NEMO GLEDALI, produkcija pustila VIDEO DOKAZ

- Gledaoci su rekli da Miljana finansijski svoje dete obezbeđuje, a da ti nisi bio prisutan godinama, ali joj govoriš da ide - rekla je Dušica

Objavljeno:

Voditeljka Dušica Jakovljević postavila je Ivanu Marinkoviću vrlo provokativno pitanje tokom emisije "Pitanja gledalaca".

- Ko si ti da savetuješ Miljanu da ide kući? Da nećeš ti da izdravaš njenog sina, kao sve ove godine? - glaislo je pitanje.

- Nisam niko, da bih smeo da je teram kući. Reći ću joj uvek da ide, ako joj nije dobro, jer na to imam pravo. Marija i sama zna to da kaže. U Željkovom životu ću biti, niko ne može da vidi kakva će biti budućnost - rekao je Ivan.

- Gledaoci su rekli da Miljana finansijski svoje dete obezbeđuje, a da ti nisi bio prisutan godinama, ali joj govoriš da ide - rekla je Dušica.

- Imam pravo, jer za to oseam potrebu. Ja ću Željku biti pravi otac, trudiću se da mislim o Željku - rekao je Ivan.

- Ne tražim nikakvu pomoć od njega. Da je tako, možda bih preusmerila svoje emocije prema njemu. Kaže da nije bitna prošlost, ali ni budućnost nije važna, koliko je značjna sadašnjost. Mama mi je rekla da napolju i ne zovem Ivana, jer će Željko samo patiti, ako se ovako nastavi. Ako bude želeo da izdržava Željka, meni će biti još draže - rekla je Miljana.

- Pre početka nisam imao kontakt sa Željkom. Uvideo sam da se Marija trudi da Željko ne izgovara moje ime više. S obzira na to, ne želim da potenciram ovde moj odnos sa njim. Bolje je da me nigde nema, nego da budem prisutan kao vi. Vrlo ponosan ću izaći odavde - rekao je Ivan.

- Ukoliko mi se pogroša zdravlje, ja očekujem od tebe da Željku prepišeš novac i imovinu - kazala je Miljana.

- Prekjuče u pušioni je Ivan pričao kao će pare da raspodeli nakon rijalitija. Kazao je da će ćerki dati pare, a da Željku ne želi da da, jer on ima novca - istaka je Marija.

- Taj razgovor se nije desio u pušionici, a daleko je od istine, jer srž nisi potrefila. Moja ćerka će dobiti pravi auto, a Željko mali autić - kazao je Ivan.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.