LJUPKA STEVIĆ ZAMRZLA JAJNE ĆELIJE? Pevačica REAGOVALA I OTKRILA SVE
Foto: RTV Pink printscreen

hrabra

LJUPKA STEVIĆ ZAMRZLA JAJNE ĆELIJE? Pevačica REAGOVALA I OTKRILA SVE

Kako se pisalo, ona se detaljno raspitala i tako našla jednu privatnu kliniku u Beogradu gde je zamrzla jajne ćelije

Objavljeno:

U domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest o tome da je pevačica Ljupka Stević u poodmaklim tridesetim godinama rešila da zamrzne jajne ćelije, budući da još nije našla adekvatnog partnera kojem bi rodila decu.

Kako se pisalo, ona se detaljno raspitala i tako našla jednu privatnu kliniku u Beogradu gde je zamrzla jajne ćelije. Mediji kontaktirali pevačicu koja je otkrila sledeće:

- To je totalna izmišljotina i glupost. Vrlo me je iznerviralo i uznemirilo to što sam pročitala. Nije tačno da sam se odlučila na zamrzavanje jajih ćelija. Nemam ništa protiv toga da devojke koje planiraju u nekim dvadesetim da rađaju decu u kasnim tridesetim to urade, ali ja o tome ne razmišljam, zaista.

Nikad nisam krila da želim da se jednog dana, bože zdravlja, ostvarim u ulozi majke, ali glasinama o zamrzavanju jajnih ćelija u ovom momentu zaista nema mesta - rekla je Ljupka i progovorila o svom trenutnom emotivnom statusu, pa jednom izjavom zaintrigirala javnost.

1 / 2 Foto: © ATA Images

- To sve zanima, ali ja ne želim ništa konkretno na tu temu da otkrivam. Reći ću samo da je stanje na terenu neutvrđeno, za sada. Uživam u životu i ne opterećujem se - poručila je pevačica za portal.

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.