ANA OBJAVILA VRLO LOŠE VESTI: "U HITNOJ JE, iznenada je smešten u BOLNICU"
Foto: Printscreen/instagram/annalazarevic2

nije dobro

ANA OBJAVILA VRLO LOŠE VESTI: "U HITNOJ JE, iznenada je smešten u BOLNICU"

Lazarevićeva je sada rešila da fanovima otkrije da upravo zbog toga neko vreme nije ništa objavljivala na mrežama, ali sada je bolje i vraća se svakodnevnim aktivnostima

Objavljeno:

Mlada influenserka Anna Lazarević nekoliko dana nije bila prisutna na društvenim mrežama, zbog čega je izazvala zabrinutost svojih fanova.

Anna se nedavno oglasila, kako bi sa pratiocima podelila neke detalje iz privatnog života koji joj nisu nimalo lako pali.

Ana je otkrila da se u proteklih nekoliko dana suočila sa teškim trenucima, jer je jedan od članova njene porodice završio u bolnici.

Lazarevićeva je sada rešila da fanovima otkrije da upravo zbog toga neko vreme nije ništa objavljivala na mrežama, ali sada je bolje i vraća se svakodnevnim aktivnostima.

1 / 2 Foto: Printscreen/instagram/annalazarevic2

- Verovatno ste svi primetili da me nema. Pre neki dan mi je neko iz porodice završio u hitnoj, pa je smešten u bolnicu. Za moju porodicu i mene je to bio šok, ali sada sam bolje, hvala svima koji ste pitali. Od danas krećem opet sa storijima, trebalo mi je malo vremena jer opet kažem, najgore je kada se desi nešto iznenada i kada se ne nadate. Hvala na razumevanju - napisala je Anna u objavi na Instagramu, ne želeći da otkriva više detalja o nemilom događaju.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.