SNAJE ROKVIĆA DOJE BEBE USRED RESTORANA: O njihovom hrabrom POSTUPKU dugo će se govoriti (FOTO)
Nikola i Marko Rović, Foto: prentscreen/instagram/markorokvic

MAJČINSTVO

SNAJE ROKVIĆA DOJE BEBE USRED RESTORANA: O njihovom hrabrom POSTUPKU dugo će se govoriti (FOTO)

Bojana se zalaže za dojenje u javnosti.

Objavljeno:

Snahe porodice Rokvić mnoge su oduševile novom fotografijom koja se našla na Instagram storiju Bojane Rokvić.

One su se porosile u istom periodu, a sada su svojim postupkom pokazale da ih ne zanimaju komentari okoline kada su deca u pitanju.

Naime Bojana i Sara su sedele u jednom kafiću i odlučile su da upravo tu nahrane svoje bebe.

Bojana I Sara Rokvić
Bojana I Sara Rokvićfoto: prentscreen/instagram/bojanabarovic

Ovo nije novina za Bojanu, ona je dojila bebu u parku i na drugim javnim mestima, maksimalno promovišući dojenje u svakom trenutku. Nju je tada podržao i suprug, a sada je pokazala da je nastavila ovaj trend pa zajedno sa jetrvom uživa u lepom danu.

- Priključene - napisala je kratko i jasno.

Ona je, otkako je dobila i prvo dete sa Nikolom, insistirala na priči da mame koje doje decu ne treba da se sklanjaju, što je sada sa trećim detetom nastavila da potencira.

- U okruženju kada sve manje mama doji svoje bebe, a dojenje van kuće je još uvek tabu tema, i nažalost ne tako čest prizor, želela sam da pokažem da nema ničeg lepšeg ni prirodnijeg od toga da svojoj bebi u svakom trenutku pružite ono što joj je najbitnije: vašu blizinu, toplinu, ljubav, sigurnost i najbolju moguću hranu, a to je majčino mleko - govorila je Barovićeva, ističući i da mame ne treba da ograničavaju svoj društveni život.

- Nema potrebe da se mame negde sklanjaju, sakrivaju i ograničavaju svoje kretanje jer je ''vreme'' za hranjenje. I sa prvim i sada sa drugim detetom, slobodno sam se kretala, uživala i dojila gde god su oni to poželeli. Proleće je, lepo je vreme, izađite, uživajte sa svojim bebama, i ne zaboravite da budete dovoljno hidrirane, jer znamo koliko je to važno i za mamu i za bebu - poručila je tada pevačeva supruga.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.