MISTERIOZNO VENČANJE NIKOLE ROKVIĆA I BOJANE BAROVIĆ! Ispod freske "Belog anđela", pristupili SVETOJ TAJNI! (FOTO)
Foto: Instagram

skrivali od javnosti

MISTERIOZNO VENČANJE NIKOLE ROKVIĆA I BOJANE BAROVIĆ! Ispod freske "Belog anđela", pristupili SVETOJ TAJNI! (FOTO)

Venčanje Bojane Barović i Nikole Rokvića prošlo je u strogoj tajnosti

Objavljeno:

Dok je ovih dana aktuelna nova sezona emisije "Survivor" mnogi se pitaju da li će se u njoj dogoditi makar približno velika ljubav kakavu su jedno u drugom pronašli Nikola Rokvić i Bojana Barović.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Daleko od očiju javnosti i pred tek nekoliko svedoka, oni su se tada uzeli pred Bogom u manastiru Mileševa. Insistirali su na privatnosti, pa je venčanje Bojane Barović i Nikole Rokvića obavljeno samo u prisustvu najbližih. Venčali su se ispod freske „Beli anđeo“, a Nikola je tada rekao da je osećaj venčanja u Mileševi jedan od najlepših koje je imao u životu.

- Osećaj je neprocenjiv, pogotovo što smo se nalazili u svetinji kakva je Mileševa. Taj mir i radost u trenutku pristupanja svetoj tajni braka ostaće mi urezan dok sam živ. Venčao nas je naš duhovni otac arhimandrit Leontije, koji nas je na najlepši mogući način uveo u sveto duhovno spajanje. Zakleti se na večnu ljubav pred Bogom, pod krilima Belog anđela, ostaće za mene zavet koji ću čuvati sve dok dišem - rekao je pevač.

Kako su tada oboje objasnili, venčanje Bojane Barović i Nikole Rokvića moralo je biti obavljeno u ovom manastiru jer su bili ubeđeni već nakon nekoliko razmenjenih rečenica sa ocem koji ih je venčao.

- Oca Leontija smo skoro upoznali i odmah smo poželeli da nas on venča. Presrećni smo, prvenstveno što smo to uradili intimno i kako priliči crkvenom venčanju - istakao je tada Nikola, a mi vam pružamo priliku da se podsetite jednog od najvažnijih događaja u njegovom i Bojaninom životu.

Pevač i bivša manekenka upoznali su se pre dvanaest godina upravo u takmičenju Survivor i svi znaju za početak te ljubavi, ali ono što je do danas ostalo misterija jeste tajanstveno crkveno venčanje Bojane Barović i Nikole Rokvića koje su upriličili 2016. godine.

Nikola Rokvić
foto: Dragana Udovičić

Bonus video:

02:11

NIKOLA ROKVIĆ DOVEO SVE DO SUZA POTRESNIM GOVOROM NA SAHRANI OCA MARINKA: Unuk Despot ti je obećao da će naći lek protiv smrti

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.