POZNATI SPORTISTA JE BIVŠI MUŽ LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Svi ga ODLIČNO znate, rodila mu je DVA SINA
Lidija Vukićević, Foto: © ATA Images

BILA JE VELIKA LJUBAV

POZNATI SPORTISTA JE BIVŠI MUŽ LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Svi ga ODLIČNO znate, rodila mu je DVA SINA

Lidija je važila za najatraktivniju ženu na javnoj sceni.

Objavljeno:

Ono što je posebno zanimalo javnost jeste ljubavni život Lidije Vukićević koji je držala daleko od očiju javnosti. O toj temi nije mnogo govorila ni tokom devetogodišnjeg braka sa Mitrom Mrkelom.

Iako kod Lidije nemamo često priliku da vidimo fotografije sa bivšim ljubavima, na jednoj Instagram stranici je isplivala njena fotografija sa bivšim mužem iz perioda njihove najveće ljubavi.

Vukićevićeva je stala na "ludi kamen" kada je bila na samom vrhuncu glumačke karijere. U vreme kada se venčala sa Mitrom, Lidija je bila zvezda kultne serije "Bolji život", te je i dan danas mnogi pamte kao Violetu Popadić.

Devedesetih godina prošlog veka Lidija je bila jedna od najpoželjnijih žena na Balkanu, dok je Mitar bio jedan od najboljih fudbalera u zemlji, te nije ni čudo što je došlo do spoja dvoje mladih i uspešnih ljudi.

Lidija i Mitar imaju dva sina. Andrej je krenuo očevim stopama i postao fudbaler, a David je završio Pilotsku akademiju u Vršcu.

Mitar Mrkela danas je sportski direktor Crvene zvezde, a sa novom izabranicom Olgicom 2013. godine dobio je sina Dušana, koga su sinovi iz prvog braka s ljubavlju prihvatili. Lidija, sa druge strane, ne pomišlja na novi brak.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.