JEDINA FOTOGRAFIJA SA VENČANJA LIDIJE VUKIĆEVIĆ I MRKELE PROCURELA JE JAVNO: Nema šanse da je prepoznate FOTO
Lidija Vukićević, Foto: printscreen

lepa vremena

JEDINA FOTOGRAFIJA SA VENČANJA LIDIJE VUKIĆEVIĆ I MRKELE PROCURELA JE JAVNO: Nema šanse da je prepoznate FOTO

Venčanje Lidije Vukićević izazvalo je mnogo pažnje u javnosti

Objavljeno:

Glumica Lidija Vukićević, žena koja se gotovo 30 godina ne menja i koja po mišljenju mnogih vremenom izgleda sve bolje, o svom emotivnom životu nije često govorila u javnosti što je slučaj i sa njenim bivšim suprugom sa kojim je na ludi kamen stala davne 1991. godine.

U svojoj 29. godini kada je doživela vrtoglavu popularnost tumačeći ulogu Violete Popadić u seriji "Bolji život", glumica se na večnu ljubav zaklela tada uspešnom fudbaleru Mitru Mrkeli, te ne čudi činjenica što je venčanje Lidije Vukićević izazvalo mnogo pažnje u javnosti.

1 / 9 Foto: © ATA Images

Mladi lepi i uspešni, svoju dugogodišnju ljubav oni su krunisali brakom iz kojeg su dobili dvojicu sinova, međutim iako je Lidija svoju glumu zapostavila te supruga pratila dok je svoju karijeru gradio u inostranstvu, to nije bilo dovoljno da njihova zajednica opstane.

Devet godina nakon što je usledilo venčanje Lidije Vukićević i Mitra Mrkele, par se rastao, tada je njihov sin Andrej pohađao treći razred osnovne škole, dok je David imao tri godine.

Retke fotografije sa njihovog svadbenog veselja svedoče tome zašto Lidija važi za jednu od najlepših i najpoželjnijih dama sa javne scene i dok je ona blistala u sneg beloj venčanici i velom ukrašenim venčićem, Mrkela se odlučio za svečano odelo koje je upotpunio raznobojnom kravatom, a koja je u to vreme bila veoma popularna.

Lidija Vukićević
foto: Printscreen

Lidija danas u šali kaže da je srećno razvedena, a u intervjuima je u više navrata isticala da je sinove podigla bez ičije pomoći.

- Sama sam vaspitavala decu. Apsolutno sam im i jedan i drugi roditelj. Ne kažem da se moj bivši suprug nije bavio njima. Naravno da jeste, ali je drugačije meni jer živim s njima sama poslednjih 17 godina. Andrej je bio u prvom razredu osnovne, a David je imao tri godine kada smo se razveli. Ne podnosim izraz samohrana majka. I ne podnosim da čujem da se majka žali kako sama mora sve - rekla je Vukićevićeva svojevremeno.

Lidija Vukićević
foto: Printscreen

Bonus video:

03:46

IZGUBILA ULOGU U SERIJI JER SE NIJE SKINULA?! Lidija Vukićević otvorila dušu: Bila sam spremna na sve A ONDA JE REDITELJ REKAO OVO

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.