BULAT BIO NA IVICI SMRTI: Voditelj ZANEMEO kada je čuo šta se desilo na splavu u Beogradu
Bulat, Foto: Dragana Udovičić

šok

BULAT BIO NA IVICI SMRTI: Voditelj ZANEMEO kada je čuo šta se desilo na splavu u Beogradu

Sve je otkrio u emisiji

Objavljeno:

Pevač Marko Bulat koji je devedesetih godina često nastupao na splavu Lukas, rekao je da su devedesete bile opasno vreme, ali da to ne treba da čudi, jer je tada buktao građanski rat.

- Ti kada si u ratnom okruženju to je sve normalno. Kad ti neko javlja na kojoj pumpi imaš gorivo, gde ima ulja, gde ima mleka. Restrikcije struje, sve po redu - rekao je pevač i dodao da je njegovo iskustvo takvo da niko nije bio u opasnosti, osim ako svojim ponašanjem nije izazivao:

- Ako ja kao pevać izazovem svojim ponašanjem nešto, gledajući nečiju, devojku, ili ne otpevam pesmu, a uzmem bakšiš normalno je da će to izazvati neke reakcije.

Jedan gost mogao je da strada potpuno nedužan.
Jedan gost mogao je da strada potpuno nedužan.foto: Kurir Televizija Printscreen

Pevač je ispričao situaciju kada je na splavu jedan gost mogao da strada potpuno nedužan.

- Pevam na Lukasu i neki momak ulazi i drži mantil preko ruke. Ja tada vidim dva čoveka koji ispod stola repetiraju pištolje. On ne zna da mu je ugožen život, a ova dvojca ne znaju da li je ispod njegovog mantila kratež, škorpion ili nešto drugo.

Voditelj Ivan Gajić
Voditelj Ivan Gajićfoto: Kurir Televizija Printscreen

- Na kraju se ispostavilo da je to jedan obični blentavi čovek koji je došao u svoje društvo, skinuo mantil sa ruke i seo. Ovi su vratili pištolje na svoje mesto. Eto kakvo je to vreme bilo. Ne znaš ko ulazi na splav. Da li je plaćeni ubica, da li je neko došao da nekoga grune, nikad se ne zna. Ljudi slušaju muziku, ali posmatraju sve i ja pored njih sve posmatram - kaže Bulat.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media