U JANUARU MISTERIOZNO NESTALA IZ ZADRUGE GDE JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Otkriveno šta se desilo Jeleni Golubović
Jelena Golubović, Foto: Damir Dervišagić

da li JE REALNO?

U JANUARU MISTERIOZNO NESTALA IZ ZADRUGE GDE JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Otkriveno šta se desilo Jeleni Golubović

Jelena Golubović ušla je u rijaliti da bi navodno vratila dug za kredit od 25.000 evra

Objavljeno:

Rijaliti učesnica Jelena Golubović napustila je "Zadrugu 6" krajem januara, a mnogi se i dalje pitaju da li će se vratiti na imanje u Šimanovcima.

- Jelena je u Moskvi kako bi potvrdila svoj akademski status u Rusiji. Ona se direktno iz Moskve vraća u rijaliti. Jelena je izlazak iz "Zadruge 6" unapred dogovorila sa produkcijom i sve je jasno naznačeno u ugovoru, tako da će se uskoro ponovo naći na malim ekranima - rekao je izvor.

Jelena Golubović
foto: Damir Dervišagić

Inače, kako se pisalo, Jelena Golubović ušla je u rijaliti da bi navodno vratila dug za kredit od 25.000 evra, koji je uzela kako bi pomogla svom sada već bivšem dečku. Kada mu je dala novac, on je navodno pobegao iz zemlje.

Jelena Golubović, Slađana Petrušić
foto: Nemanja Nikolić

Jelena je navodno poslednjih šest meseci bila u vezi sa jednim čovekom, kome su zatrebale pare kako bi proširio svoj biznis, a ona se ponudila da mu pomogne zbog čega je završila navodno na psihijatriji jer je prevario i pobegao iz Srbije.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.