NAŠE DEVOJKE SU SKUPO PLAĆENE ZA FETIŠ ŽURKE! Bivša poznata PROSTITUTKA otkriva pravo ZANIMANJE STARLETA
Milica Opasnica, Foto: Privatna arhiva

milica opasnica

NAŠE DEVOJKE SU SKUPO PLAĆENE ZA FETIŠ ŽURKE! Bivša poznata PROSTITUTKA otkriva pravo ZANIMANJE STARLETA

Istina je daleko mračnija...

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Pre par dana sam razgovarala sa kolegama kako u poslednje vreme gostujem po televizijama i govorim samo o prostituciji, te se osećam kao da sam postala inventar mnogih televizijskih studija u Srbiji. Bukvalno se osećam kao Simonida Milojković, koju zovu samo ako je aktuelna tema prostitucija, starletizam ili puste sponzoruše.

Svi se sećamo kako je moja kolumna o srpskim prostitutkama iz Dubaija napravila pravi haos u zemlji, te smo tu temu mogli svuda da čujemo. Tako i ostade, Opasnica se zove u emisiju kada se priča o našim elitnim damama.

Opasnicu su pre par dana ponovo pozvali u emisiju i ona je otišla, iako je rekla da joj je muka. Kad je muka, ajde Đuka...

Imena vam ne mogu navoditi, jer sam obećala L. D
Imena vam ne mogu navoditi, jer sam obećala L. Dfoto: Privatna arhiva, Profimedia

Međutim, tema mi je bila okej, drugačija od onoga što sam već pisala, pa sam zainteresovano slušala goste. Masaža i prostitucija, spoj koji svi vole mi žele, sem devojaka koje to rade na silu.

Nakon te emisije, izašla sam srećna iz studija jer nisam morala po 100-ti put da pričam o jednoj te istoj temi, već sam se udubila i slušala šta drugi o ovome govore. Zazvonio mi je telefon, a glas mi na prvu nije bio poznat. Kasnije sam skapirala da je to glas jedne ne tako popularne, ali poznate ličnosti iz prošlosti, koja nije imala neko konkretno zanimanje, ali smo je nekako stalno viđali na televiziji.

Rekla je da želi da me vidi, gledala je emisiju, pronašla je neke moje kolumne, a sad želi da mi oda neke informacije. Naravno, sve u tajnosti, jer nje već dugo nema u javnosti, baš zbog svih problema koje je imala u prošlosti. Rekla sam joj da možemo da se vidimo, iako nisam iskreno imala pojma sa kim imam posla. Mislim se, pa možda je bila na nekoj erotskoj masaži, pa kad je slušala o ovoj temi na televiziji želi da podeli iskustvo sa iste.

Kolumna o kojoj su svi brujali i na Pinku
Kolumna o kojoj su svi brujali i na Pinkufoto: Printscreen/PINK

Istina je daleko mračnija...

Kada smo se srele odmah je počela da priča, izgledala je dosta drugačije nego iz perioda kada je bila baš poznata. Ali je znala šta treba da mi da.

Kako mi je rekla u mladosti je stalno išla na žurke koje nisu obične, već posebne, za posebne ljude i posebne prilike. Poznate face su dolazile tu, neki da samo jedu i piju, neki da se "posluže", a neki i da ispune svoje fetiše i fantazije. Na tim žurkama su bili i bogataši, pevači i glumci, kao i neke moćne face. Kako mi je još rekla, na jednog tipa išle u 3 devojke, koje su sve bile mlade i lepe. Sa tim devojkama je uvek bila i jedna napucana starija ženska koja je sve to držala u svojim rukama.

Imena vam ne mogu navoditi, jer sam obećala, zvaćemo je L. D., budući da se ona plaši za svoju sigurnost, ali i moju, jer neke od tih dama su veoma uspešne i niko ne bi ni pomislio šta su nekada radile na tim žurkama.

Žurke nisu bile samo u Srbiji, bilo ih je svuda po Evropi, a ona je išla na većinu, jer kako mi je i sama rekla "želela je pare sad i odmah". Nisam ni sumnjala...

Puderom su prekrivale modrice?
Puderom su prekrivale modrice?foto: Milica Stanimirović

Devojke su morale da budu čiste, mirisne, u novijoj garderobi i obavezno u štiklama. Neke su morale da budu maskirane, dešavalo se čak i u časne sestre, a onda su sve svlačile sa sebe ispred tih poznatih faca. Stranci su ih obožavali, a i one njih, jer su lakše mogle da izvuku novac nego od naših faca.

Učiteljice, učenice, zečice, plesačice, časne sestre, kaubojke... Imale su na stotinu kostima, ali i na stotinu želja ovih muškaraca. Sav novac su uzimale te starije tete koje su i dovodile ove mlađe. One obično nisu ništa radile, sem što su nadgledale sve, organizovale, a kasnije uživale u piću i druženju.

Zanimalo me je da li je bilo maloletnica, a ona je rekla da nije, bar ih ona nije upoznala. Nešto se mislim - važi.

Devojke su tu došle da rade i zarade, a muškarci da ispune svoje fetiše i dobro se provedu.
Devojke su tu došle da rade i zarade, a muškarci da ispune svoje fetiše i dobro se provedu. foto: Privatna arhiva

L.D. je rekla i da nije bilo zlostavljanja, kao ni nasilja. Devojke su tu došle da rade i zarade, a muškarci da ispune svoje fetiše i dobro se provedu. Idealno bi bilo da je sve to u Srbiji legalno, a čisto sumnjam i da su tu sve devojke bile SVOJOM VOLJOM.

Sado-mazo kostimi i igrarije, trojke, četvorke i grupnjaci, biseksualne kombinacije i ostali fetiši nisu bili strana stvar. Nakon što bi se pozdravili sa svojim ženama i devojkama i govoreći da idu na poslovni sastanak ili možda čak i put, muškarci su odlazili u svoj mali raj za koji bi Bog rekao da je čist pakao.

Opijnih droga je takođe bilo, a žurke su počele sve više i više da se organizuju u Beču, Dubaiju, kao i Cirihu. Broj devojaka je porastao, kao i posao. I sada se organizuju, ali ne u Beogradu, bar nije ista ekipa, kako mi je ona objasnila. O nekim grozotama nije bilo reči, kao npr. o onim iz Dubaija, a na samu pomisao na to L.D. mi se namrštila i rekla "zar stvarno misliš da ću da jedem g...?".

Broj devojaka je porastao, kao i posao.
Broj devojaka je porastao, kao i posao.foto: Profimedia, Printscreen, Aleksandra Čolić

Zanimalo me je još i da li je čula za jedan naš poznati salon za erotsku masažu u Beogradu, a ona mi je odgovorila da zna za to oduvek, kao i da je jednom bila, ali samo u poseti "maserki". Nisam želela da zalazim u detalje, ali mi je iskreno zanimalo zašto se više ne bavi najstarijim zanatom.

"Cena mi je s godinama padala, zakon je bio previše oštar, a ja nisam želela da budem na Ibarskoj. Sad radim nokte i to mi je sasvim ok, mada me muče "prijatelji iz prošlosti" koji kažu da im nedostajem i da treba da se vratim. Ma, neću, nisam ja više za to. Starlete su sada na ceni, a ja sam daleko od toga. Nit izgledam kao one, nit imam para kao one. Bolje mi je ovako, ali stvarno. Nemoj samo molim te da otkrivaš moje ime, imaću probleme. Hoćeš još jednu kafu?", rekla je L.D. i naručila još jednu.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.