MUŠKARCI IZ SENKE ILI SNOVA, SPREMNI DA ISPUNE ŽELJE: Ovi moćnici su progurali POZNATE DAME, A MALO KO ZNA ISTINU
Milica, Foto: Espreso ilustracija

milica opasnica

MUŠKARCI IZ SENKE ILI SNOVA, SPREMNI DA ISPUNE ŽELJE: Ovi moćnici su progurali POZNATE DAME, A MALO KO ZNA ISTINU

O ovome se ne priča mnogo!

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Više puta smo čuli da iza uspešnog muškarca stoji žena, kao i da iza uspešne žene stoji bogati sponzor. Istina nije daleko, pogotovo kada malo zagrebemo površinu. Istina je i da mnoge naše poznate dame nisu mogle da pokažu pun kapacitet sve dok nisu upoznale velike moćnike, bogataše i uspešne ljude. Neki su bili oženjeni, a neki samo naivni i mladi. Ova druga kategorija se ređe viđa, više je ovih starijih koji su u mladim damama prepoznali neki kapacitet, a ja neću previše ulaziti u to koji.

Mnoge naše pevačice, manekenke, voditeljke, glumice i starlete su pre nego što su postale poznate krevet delile sa nekim mlakim likovima, koji su dosta obećavali, a malo davali. Ipak, godine i iskustvo su doveli do toga da su ove dame shvatile šta njima treba.

Neke su se pronašle pored bogatih firmaša, dok su neke tražile momke sa druge strane zakona, a koji su ipak imali debele veze.

Muško - ženski odnosi
Muško - ženski odnosifoto: Profimedia

Nekako mi se čini da kriminalci uvek biraju lepe i atraktivne žene, pa ih često pokazuju kao „svoje trofeje”, odnosno time jedan krimos pokazuje šta je osvojio i šta poseduje, a sve to, naravno, učvršćuje njegovu moć i dominaciju. Ono što ove žene privlači je ideja da budu partnerke „opasnim momcima”, da imaju muškarca koji je heroj i zaštitnik. Kao i da ih malo pogura u poslu.

Ko investira u poznate dame?
Ko investira u poznate dame?foto: Profimedia

Sećam se još pre par godina da je jedan bogati i moćni čovek proslavljao svaku pevačicu. Sve su pevale za njega, oko njega, preko njega, a zauzvrat su mu nudile samo ljubav i to čistu. Danas su mnoge postale velike zvezde, a on i dalje pravi nove i ne mari za komentare sredine.

Jedna naša poznata starleta je dugo tražila ljubav, te ju je na kraju našla pored 25 godina starijeg čoveka, koji joj je u početku kupovao samo torbice, a onda i uradio celo telo. Čisto da ima lepe slike za Instagram, pošto ona ništa drugo ni ne radi.

Da se ovo ne bi pretvorilo u ogovaranje sponzoruša hajde da se bacimo na moderne žene koje ne vole baš toliko pomoć muškaraca, ali je opet na kraju prihvate. Zašto je to tako?

Milica Opasnica
Milica Opasnicafoto: Milica Dujaković

Zaista mislim da su žene uglavnom nesebične u ljubavi. Kao što već rekoh, moderne žene baš i ne vole da prihvate pomoć jer se boje da ne ispadnu „tuke“ koje ne mogu da zarade ili sačuvaju, ali i osećaju sramotu. Međutim, velika većina na kraju prihvati pomoć moćnijeg muškarca, bilo da joj je on partner ili prijatelj. Ne vidim u tome ništa loše, kao i da nije greh zatražiti pomoć. Ukoliko imate dovoljno poverenja u svog partnera, možete mu reći sve, zar ne?

Svako može učiniti nešto za drugoga, a nekada jednostavno se oseti ta socijalna razlika, pa tvoje finansije nisu onakve kakve su njegove, kao ni veze. Ako neko sam ponudi pomoć, verujem da to znači da mu je stalo do tvog života, tvoje budućnosti, nije ravnodušan, nije potrošač, a ovo je već njegova investicija.

Da li ste nečija investicija?
Da li ste nečija investicija?foto: Privatna arhiva

Ovo će vas možda iznenaditi, ali često žensku nezainteresovanost muškarci doživljavaju gotovo kao glupost i površnost. Čak i ja verujem u to! Ta nezainteresovanost za budućnost, život, karijeru, posao, u njemu budi „jeftinoću“ te samim tim ne želi da investira u istu, budući da svaki ozbiljan, pametan i jak muškarac želi jaku ženu pored sebe. Samo oni koji nisu dovoljno zreli, uspešni, kao i oni puni kompleksa, žele da novac investiraju u skupu večeru gde će svi gledati šta je naručio, dok će njegova partnerka da jede kući salamu.

Normalan muškarac, nastrojen za ozbiljnu vezu, želi da investira u tebe i to je sasvim ok. Dozvoli mu, jer ti u njega isto investiraš. Možda nemaš finansije kao on, ali imaš pažnju, vreme, trud, razumevanje, ljubav i podršku. Gde ćeš bolju investiciju nego da nekoga čniš srećnim?

Možda tu nema ljubavi, ali ima koristi.
Možda tu nema ljubavi, ali ima koristi.foto: Profimedia

Verujem da je većini žena dugo trebalo da prihvati bilo kakvu pomoć od muškarca, kako zbog ponosa, tako i zbog okoline, koja nije uvek dobronamerna. Ali na kraju krajeva to je vaš život i ukoliko neko želi iskreno da vam pomogne, prihvatite, jer ste sigurno to zaslužili, budući da vam je tako nešto predloženo.

Poznajem jednog veoma zanimljivog i moćnog muškarca koji pored sebe ima dosta mlađu devojku. Upoznala sam skoro i nju, jako zanimljiva i vredna devojka iako bi čovek pomislio drugačije kada čuje ovu priču. Kako mi je on rekao, želi da joj pomogne jer ulaže u budućnost. Prvo pomislih, budućnost u krevetu, a onda mi je objasnio neke stvari. Naime, on je svestan koliko može i šta može, dok ona želi mnogo ali nije u prilici. Razlika u njihovim finansijama je poprilično velika te je on rešio da joj pomogne koliko god da mu ona dozvoli. A počela je da dozvoljava, iako je u početku imala gard, a to je došlo nakon što joj je on objasnio da njegova pomoć nije nikakva manipulacija niti njegova korist, već čisto, po srpski, MOŽE MI SE I ŽELIM DA TI POMOGNEM.

DA LI ŽENE POŠTUJU SVOJE INVESTITORE?

Eh, da je više ovakvih muškaraca pored kojih ćemo se osećati kao u krilu superheroja, jer kirije su poskupele, kao i hrana, a o računima ne bih ni da govorim. I ne, nema ovo veze sa sponzorušama, ovo ima veze sa muškarcima koji mogu i žele da pomognu lepšoj polovini. A jedino što me interesuje je da li žene to kasnije poštuju?

Ljubav i u stare dane
Ljubav i u stare danefoto: Profimedia

Postoje žene koje su sa muškarcima isključivo zbog finansija, a postoje i muškarci koji su sa ženama isključivo zbog intimnih odnosa. Čuli ste sigurno za takve sliučajeve i u vašoj okolini, a obe strane su srećne jer dobijaju ono što žele. Možda tu nema ljubavi, ali ima koristi. I sreće, donekle.

Inteligenta žena svoju lepotu i inteligenciju može fino unovčiti na razne načine, mada nekad ta lepota može da je uspori, iako opet u drugim situacijama može da ubrza taj put. Isto tako verujem da zadovoljna i uspešna žena može biti nepresušan izvor nadahnuća različitih muškaraca, bilo da ga bodri i hrabri, unosi pozitivnu enrgiju ili uči od nje.

Verujem i da svaka pametna žena će poštovati pomoć ili investiciju muškarca, te mu neće lako okrenuti leđa onda kada se pojavi jači investitor. Nekada i samo HVALA otvara sva vrata, a kamoli prijateljski odnos.

Ajmo ovako, uspešnom muškarcu je potrebna uspešna žena, a uspešnoj ženi je potreban uspešan muškarac. Ostale solucije me ne zanimaju, volim uspešne ljude ili bar one koji se trude da budu.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.