POZNATA NOVINARKA RASKRINKALA MUŠKE PROSTITUTKE, A ONDA SE SVE NASTAVILO NA PINKU UŽIVO: Svi ih znamo, mnogi su GEJ
Foto: Printscreen/PINK

skandal

POZNATA NOVINARKA RASKRINKALA MUŠKE PROSTITUTKE, A ONDA SE SVE NASTAVILO NA PINKU UŽIVO: Svi ih znamo, mnogi su GEJ

Dejan Nestrović kaže da se bavi ovom temom od 2012. godine, navodeći da je to nekada bio fenomen, a danas je to trend

Objavljeno:

Nije tajna da se i pripadnice nežnijeg pola odlučuju da angažuju muškarca kome plaćaju za intimne usluge.

Milica Opasnica je nedavno raskrinkala mušku prostituciju u Srbiji, a aktuelna tema nastavila je da se otkriva na Pinku.

Naime, mnogo se priča koliko muškarci plaćaju za usluge prostitutki, a nije tajna i da žene neretko angažuju mlade muškarce koje im ispunjavaju razne fantazije za novac. Ko su "korisnice žigola" u Srbiji i koliko novca ovi muškarci zarađuju, govorili su Aleksa Marković i Dejan Nestorović u "Novom jutru" kod Jovane Jeremić. Oni su raspravljali o tome da žigolo može da zaradi i do 6.000 evra za noć.

- Korisnice žigola ili muških prositutki su starije dame, obilaze turističke destinacije, Egipat, Turska, kako bi našle emotivnog partnera - rekao je novinar Aleksa Marković i dodao:

- U Egiptu niko ne može da uđe sa strane u hotel, to je turistička zona, da biste dobili to što tražite morate da izađete u grad ili bivate upućeni na animatore u hotelu koji to rade za bakšiš.

1 / 2 Foto: Printscreen/PINK

Dejan Nestrović kaže da se bavi ovom temom od 2012. godine, navodeći da je to nekada bio fenomen, a danas je to trend.

- Mnoge uspešne žene iznajmljuju poslovnu pratnju. Gde one to nalaze? Svaka očekuje od muškarca nešto posebno, a šta nude muškarci na Balkanu? Standard. Od 45 godina je muškarac debeo, masan… nikakav. Većina žena traži sigurnost i zbog toga ulaze u brak, nisu samostalne. Ove što plaćaju su samostalne. U braku su nezadovoljne. Traže mladog uspešnog muškarca. Naći će ga u teretani, na Instagramu, a naći će ga i u komšiluku. Suprug najčešće finansira njega, a ne zna. Veliki broj muškaraca zadovoljava te žene, u inostranstvu se to naziva žigolo. Nekad su to bili modeli, danas su to fitnes treneri - rekao je Nestorović.

Takođe, pored toga što su napomenuli da mnoge muškarce znamo, tvrde i da je većina zapravo gej.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.