SIN BRANIMIRA BRSTINE JE OVAJ MLADI GLUMAC: Devojke ga jure kao da je poslednji, boli glava koliko je dobar FRAJER
Branimir Brstina, Foto: Dado Đilas

šmeker

SIN BRANIMIRA BRSTINE JE OVAJ MLADI GLUMAC: Devojke ga jure kao da je poslednji, boli glava koliko je dobar FRAJER

Sin Branimira Brstine takođe se bavi glumom

Objavljeno:

Premda je najpre završio studije komunikologije, sin Branimira Brstine rešio je da takođe krene putem svog poznatog oca pa ga danas mnogi znaju kao glumca.

Ako vam je kojim slučajem promaklo da je baš ovaj dečko Branimirov sin razumećemo jer mnogim damama njegov izgled odvlači pažnju sa svega ostalog.

Đuro Brstina nije naročito naklonjen onom delu svog posla koji podrazumeva medije i popularnost pa je do sada taj deo uspešno izbegavao, ali na pojedinim događajima bivao je uslikan pa je postalo neizbežno da se u javnosti brzo okarakteriše kao jedan od vodećih zavodnika.

Sin Branimira Brstine
Sin Branimira Brstinefoto: Damir Dervišagić

Sin Branimira Brstine po mišljenju jednog dela publike pomalo podseća na oca, ali talenat je nasledio u većim količinama.

Do sada smo u to mogli da se uverimo kada je igrao u seriji "Žigosani u reketu" a nakon toga nedavno je imao ulogu u seriji "Zbornica" gde je igrao profesora fizičkog.

Nije ni čudo jer Đuro spada među mlade glumce koji su u najboljoj formi.

Iako uveliko radi na projektima, sin Branimira Brstine posvećen je i studijama glume jer želi da zanat ispeče u svakom smislu.

Trenutno pohađa Fakultet dramskih umetnosti a pre toga, na fakultetu na kojem je studirao komunikologiju, jedan od predavača bio je Dragan Bjelogrlić. Đuro ima i sestru Anđu koja je takođe u svetu kulture i medija.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.