NOVAK JE TADA REKAO DOSTA, JELENA TU NIJE MOGLA NIŠTA: Zajednički život NIJE bio moguć, EVO šta je problem
Jelena i Nova Đoković, Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

trzavice

NOVAK JE TADA REKAO DOSTA, JELENA TU NIJE MOGLA NIŠTA: Zajednički život NIJE bio moguć, EVO šta je problem

Prepreka koju nisu mogli da savladaju

Objavljeno:

Brak koji su izgradili Novak i Jelena Đoković danas stoji na čvrstim nogama, ali period tokom kojeg su se naš najbolji teniser i njegova izabranica tek uhodavali u svojoj ljubavi nije prolazio bez trzavica.

To se pre svega odnosi na prvi važan korak u njihovoj vezi kada su bili odlučili da otpočnu zajednički život u Monaku, gde su ih sačekale određene prepreke.

- Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život. Ali, u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je “zatvoreno”, ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji – pričala je Jelena o početnim danima u Monaku.

Prepreke u braku Jelene i Novaka Đoković
Prepreke u braku Jelene i Novaka Đokovićfoto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

Posao joj je oduzimao mnogo vremena pa se opet nisu dovoljno često viđali iako su se Novak i Jelena Đoković upravo nadali da će se to promeniti zajedničkim životom.

- Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo. Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti. Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje – seća se Jelena ovog perioda, a ideja koja im je spasila vezu je bila da Jelena postane direktor Fondacije Novak Đoković što je funkcija na kojoj se i danas nalazi.

Od tada je sve išlo mnogo lakše u vezi koju su Novak i Jelena Đoković 2014. godine pretočili u brak i kasnije dobili sina Stefana i ćerku Taru.

Bonus video:

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!
00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media