BOBA ŽIVOJINOVIĆ NIJE DOBRO? Oglasili se lekari, OVO JE PRAVA ISTINA
Slobodan Boba Živojinović i Lepa Brena, Foto: Instagram printscreen/lepabrenaa

Mediji bruje

BOBA ŽIVOJINOVIĆ NIJE DOBRO? Oglasili se lekari, OVO JE PRAVA ISTINA

Zdravlje Bobe Živojinovića već nekoliko meseci glavna je tema u medijima, dok se nagađa da muku vodi sa viškom kilograma muž Lepe Brene končano je odlučio da kaže šta je u pitanju

Objavljeno: 14:19h

Slobodan Boba Živojinović već mesecima unazad o sebi može da pročita svakakve tekstove na temu svoj zdravstevnog stanja.

Lepa Brena, navodno, je veoma zabrinut za zdravlje svog supruga.

Razlog za to je Bobina sve prekomernija telesna težina koja u skladu sa činjenicom da bivši teniser previše radi na širenju porodične imperije može da prouzrokuje opasne probleme za njegov organizam.

 Bobi Živojinoviću narušeno zdravlje
Bobi Živojinoviću narušeno zdravljefoto: Instagram printscreen/lepabrenaa

Ipak, da zdravlje Bobe Živojinovića nije narušeno otkrio je teniser lično.

- Piše se o tome, ali ne obraćam pažnju. Znate kako, radim maltene po dvedeset sati dnevno na dan, za sada sam, hvala Bogu, dobro, rezultati pokazuju dobre parametre. Da imam višak kilograma, to je tačno, ali nekako ih nosim - rekao je kroz osmeh Boba za Story, dok je Brena dodala:

Boba otkrio o čemu je reč
Boba otkrio o čemu je rečfoto: Damir Dervišagić

- Bobino zdravstveno stanje je toliko intimna tema da ja to ne volim da delim sa javnošću. On kad nešto odluči, to će i uraditi. Za sve ljude koji se bore sa kilogramima važi isto - ne možemo mi da ih nateramo, već treba da im pomognemo da sami dođu do toga da reše taj problem. Zato verujem da, kad Boba bude hteo da to reši, on će to uraditi, jer je dosad u životu ostavrio sve što je naumio. Nadam se da će i ovo.

Takođe, Boba Živojinović postao je bukvalno "drugi čovek" , a to smo mogli videti na promociji brenda Lady B.

Suprug Lepe Brene pozirao je sa njom, ljudi su ostali u neverici koliko se on promenio. Naime, Boba je ekstremno smršao te izgleda bolje nego ikad.

Po svemu sudeći, javnost koja ga nije dugo videla, imala je prilike sada da posvedoči o tome koliko je smršao i promenio se. Ne zna se još uvek da li je Boba smršao zbog zdravlja ili je shvatio da pored Brene treba da bud u što boljoj formi, budući da pevačica svake godine izgleda sve mlađe.

Espreso paparaco je snimio poznati par, a vi pogledajte kako Boba sada izgleda:

Podsetimo, pevačica Lepa Brena živi u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi, a kako je nedavno izjavila, spremna je i da je proda ukoliko bi se pojavio kupac koji bi za nju dao dva miliona evra.

Brena je posebno vezana za ovu nekretninu jer je sa suprugom Bobom decenijama ulagala u nju.

U prostranom dvorištu nalazi se veliki bazen na dva nivoa, ali i voće koje raste uz ogradu.

1 / 7 Foto: Printscreen YOUTUBE/GRAND NEWS TV GRAND

Pevačica voli da provodi trenutke napolju, sedeći za stolom pored bazena.

Kuća je izgrađena na dva sprata, a njen enterijer opremljen je luksuznim i skupim nameštajem. Sadrži nekoliko dnevnih i spavaćih soba.

Dnevnu sobu krasi predivan kamin pored kog pevačica obožava da provodi vreme tokom zime, a ostale detalje kuće možete pogledati u galeriji iznad.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.