BOBI ŽIVOJINOVIĆU UGROŽENO ZDRAVLJE! U porodičnom domu vlada STREPNJA, svi su ga upozoravali na posledice
Foto: Nebojša Mandić

šok

BOBI ŽIVOJINOVIĆU UGROŽENO ZDRAVLJE! U porodičnom domu vlada STREPNJA, svi su ga upozoravali na posledice

Sin Bobe Živojinovića iskazao je svoju zabrinutost

Objavljeno: 08:47h

Viktor Živojinović, Sin Bobe Živojinovića i Lepe Brene, navodno je veoma zabrinut za zdravstveno stanje svog oca, nekadašnjeg legendarnog tenisera. Razlog za to je Bobina sve prekomernija telesna težina koja u skladu sa činjenicom da bivši teniser previše radi na širenju porodične imperije može da prouzrokuje opasne probleme za njegov organizam, piše magazin "Svet".

Najmlađi sin Bobe Živojinovića, koji je ranije i sam kuburio sa kilogramima, zato je, prema pisanju ovog lista, veoma zabrinut za oca.

- Viktor je genetiku povukao na oca, lako mu se lepe kilogrami, ali je zahvaljujući čvrstoj volji uspeo da se utegne i sada savršeno izgleda. Zdravo se hrani, alkohol u izlascima je sveo na minimum, a i redovno trenira. On često začikava tatu zbog velikog stomaka i govori mu da mora da smrša. Kaže mu da će sebi uništiti zdravlje, da mora da povede računa ukoliko želi da dugo živi, ali i da mora da misli na članove svoje porodice. Boba, s druge strane, ne haje preterano - navodi za "Svet" prijatelj porodice Živojinović i dodaje da sin Bobe Živojinovića takođe brine što Boba upozorenja ne shvata ozbiljno.

- Kada se povede priča o dijeti, o tome šta doktori kažu za gojaznost, o riziku koji nosi salo oko struka, Boba se smeje a nekad se i iznervira pa im odbrusi ili promeni temu. Brena se besprekorno hrani, ali jelovnik ne može da prilagodi Bobi jer je on veliki gurman, a izuzetno dobar kuvar, pa očas posla spremi obrok koji mu se jede. Tu mu ni neki profesionalni kuvari nisu ravni. Čovek je virtuoz u kuhinji i svi njihovi prijatelji jedva čekaju da ih pozove na večeru. A koliko voli da sprema, toliko uživa i da jede - objašnjava porodični prijatelj za "Svet".

1 / 5 Foto: Instagram/printscreen

Bonus video:

00:50

Viktor Živojinović slavi rođendan, a evo ko je sve bio tu!

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.