POMIRENJE NA POMOLU? Milica Pavlović i Ana Nikolić će se SASTATI NA OVOM MESTU?
Milica Pavlović, Foto: Nemanja Nikolić

afera provereno

POMIRENJE NA POMOLU? Milica Pavlović i Ana Nikolić će se SASTATI NA OVOM MESTU?

O sukobu dve pevačice brujali su svi mediji.

Objavljeno:

Milica Pavlović je dobila nagradu za album godine, a na MAC carpetu dotakla se raznih estradnih tema.

Zanimljivo je da je na kraju nastupa otkrila naziv svog novog albuma na kom radi skoro godinu dana, a zvaće se "Kučketina".

Osim toga, Milica se po ko zna koji put dotakla i odnosa sa pevačicom Anom Nikolić, sa kojom je imala sukob zbog pesme "Provereno", zbog čega su zamalo završile na sudu.

Milica Pavlović
Milica Pavlovićfoto: Damir Dervišagić

Naime, nakon što je Milica snimila pesmu, Ana je izbacila svoju demo verziju, a za predstojeći koncert u Areni najavila je novi aranžman za istu.

Milica jovoga puta za Anu imala samo reči hvale, a priznala je i da bi vrlo rado otišla na njen koncert koji je zakazan za 7. oktobar, dok datum za svoj koncert još uvek čuva u tajnosti.

- Ana je žena koja ima ozbiljnu karijeru. Imala sam neprijatnu situaciju od strane nje, to je bilo nešto zaista nedopustivo i sramotno. Mimo toga, ona je ozbiljna zvezda sa velikim hitovima, vrlo rado bih đuskala, igrala i gledala taj koncert - rekla je Pavlović.

Poznato je da se Milica druži sa Jelenom Karleušom, a sada otkriva da li se njih dve konsultuju oko stajlinga i da li joj je Jelena pomogla oko izbora autfita za MAC 2023.

- Nisam se sa njom konsultovala, ali nadam se da će joj se svideti. Retko pričamo o garderobi, jedino kada vidim njene dobre autfite - istakla je Milica, prenosi "Kurir".

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.