OVO JE ŽENA BOJANA ŽIROVIĆA, RODILA MU PETORO DECE: Glumca OBOŽAVATE u seriji "Vera"
Bojan Žirović, Foto: Youtube printscreen/Novo jutro

niste znali

OVO JE ŽENA BOJANA ŽIROVIĆA, RODILA MU PETORO DECE: Glumca OBOŽAVATE u seriji "Vera"

Naslednici im imaju prelepa imena

Objavljeno:

Glumca Bojana Žirovića ljubitelji serija imaju prilike da gledaju u ostvarenju "Vera" kao Toma Meplbeka.

Veliku podršku kako u poslu, tako i u privatnom životu, Bojan dobija od porodice.

Bojan ima petoro dece, kćerke Mariju, Teodoru i Kseniju i sinove Mateju i Ivanu.

- Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim u njihovo ime, ali mislim da su moja deca u fazi kada im odgovara da mnogo radim i provodim dosta vremena napolju. Naravno da smo u slobodnim trenucima zajedno, uključujući sve idilične ali i one nimalo takve situacije. A druženje s kolegama posle proba je sastavni deo glumačkog posla. Veoma me raduje kada sam s njima i razgovaramo, verujem da će se to pretvoriti u kvalitet koji će se osetiti u komadu. Teško mi je da ne razmišljam o poslu za vreme odmora. Mada, potrudiću se da ovladam tom veštinom jer smatram da je jako važna- rekao je ranije za "Gloriju" Bojan Žirović.

Bojan je tada rekao da se ne bi bunio kad bi neko od njegove dece krenulo njegovim stopama ili koracima njegove supruge, dramaturškinje Irine Gilić Žirović.

- Iskreno govoreći, gluma baš i nije posao koji bi čovek poželeo za svoje dete. I činjenica je da su ukupni uslovi rada sve gori. Ali, pošto je život nepredvidiv, a putevi često nejasni i nelogični, što je divno, pratimo razvoj situacije. Podrška se podrazumeva. Za sada niko od njih nije ispoljio zanimanje za naše profesije. Drago mi je da vole pozorište i film, i da su odlična publika.

Bojana i danas prepoznaju po ulozi u "Mi nismo anđeli", koja je sticajem okolnosti pripala baš njemu, a s kim je delio kadar pogledajte u odvojenom tekstu.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.