ISPLIVALI SVI DETALJI! Ovo je POREKLO Halida Muslimovića: Evo u kojoj DRŽAVI je pevač ROĐEN
Halid Muslimović, Foto: Dragana Udovičić

JEDINA ISTINA

ISPLIVALI SVI DETALJI! Ovo je POREKLO Halida Muslimovića: Evo u kojoj DRŽAVI je pevač ROĐEN

Adelisi je veliki problem predstavljalo to što u Prijedoru nikoga ne poznaje i što ni sa kim ne može ni kafu da popije

Objavljeno:

Pevač, Halid Muslimović važio je za jednog od najprivlačnijih muškaraca na jugoslovenskoj estradnoj sceni, javnost nije preterano bila upoznata sa njegovim ljubavnim životom. Krajem osamdesetih godina je upoznao atraktivnu pevačicu u usponu, Adelisu Hodžić, koju je oženio.

Par je 1991. godine dobio sina Enisa, a četiri godine kasnije ćerku Lejlu. Oboje vole muziku, posebno Lejla koja najčešće izvodi pesme Aleksandre Radović. Enis svira sintisajzer i trenira tenis. Halid je jednom prilikom kazao da ne bi voleo da mu se deca bave ovim poslom, ali da će ipak poštovati njihove izbore.

Brak s Adelisom je prošao kroz brojna iskušenja, a najteže je bilo 2007. godine kada ga je napustila i otišla sa ćerkom u rodni Lukavac. Sin se odmah izjasnio da želi da ostane sa Halidom, dok je Lejla prvo bila sa majkom, a kasnije je prešla kod oca. Adelisi je veliki problem predstavljalo to što u Prijedoru nikoga ne poznaje i što ni sa kim ne može ni kafu da popije. Okolina ju je osuđivala zbog provokativnih slika i spotova, kao i zbog toga što je priznala da je ugradila silikone.

Halid Muslimović
Halid Muslimovićfoto: Damir Dervišagić

Par se pomirio 2009. godine, a Halid je izjavio da im je lepše nego pre. Osim muzike kojom želi da se bavi još desetak godina, mnogo je uložio u poslovni prostor u Prijedoru u okviru koga se nalazi hotel, producentska kuća, autosaloni, TV studio, itd. Neostvarena želja Vesne Zmijanac Pevačica Vesna Zmijanac je jednom prilikom izjavila da je osamdesetih godina maštala o braku sa Halidom i da mu je posvetila svoj veliki hit „Nevera moja“. Pevač je ostao tajanstven, pa se nije izjašnjavao o vezi sa Vesnom.

Rekao je da je tokom rata izgubio milione koje je uložio u fabriku i mašine. Krenuo je sve iz početka i stvorio je produkcijsku kuću „Halix“ i hotel. Otac Svetlane Cece Ražnatović ga je pitao da napravi koncert u Žitorađi, ali je odbio jer je procenio da je to loše za njegov marketing.

Često ističe da bi pevači trebalo da brinu o svojoj budućnosti, jer se dešavalo da velikani umiru u oskudici. Svestan je da se druge vrednosti cene na estradi, ali zadovoljan je jer ga publika traži i ima dovoljno posla.

Halid Muslimović je rođen u Prijedoru.
Halid Muslimović je rođen u Prijedoru.foto: Dragan Kadić

Halid Muslimović je rođen 1961. godine u Prijedoru.

U rodnom gradu je 1978. godine završio zanat metalo-strugara i kratko je radio u železari u Jesenicama, u Sloveniji. Pevač je 2003. godine završio četvrti stepen u Banjaluci, a pet godina kasnije je upisao Koledž za informatiku i menadžment „Janjoš“, odsek za ekonomiju.

Izjavio je da posle ovog, želi da ima diplomu i pravnog fakulteta.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.