OVO JE PRAVO POREKLO HALIDA MUSLIMOVIĆA: Da li ste znali da je POTEKAO IZ OVE DRŽAVE?
Foto: Dragana Udovičić

jedina istina

OVO JE PRAVO POREKLO HALIDA MUSLIMOVIĆA: Da li ste znali da je POTEKAO IZ OVE DRŽAVE?

Adelisi je veliki problem predstavljalo to što u Prijedoru nikoga ne poznaje i što ni sa kim ne može ni kafu da popije

Objavljeno: 17:28h

Pevač, Halid Muslimović važio je za jednog od najprivlačnijih muškaraca na jugoslovenskoj estradnoj sceni, javnost nije preterano bila upoznata sa njegovim ljubavnim životom. Krajem osamdesetih godina je upoznao atraktivnu pevačicu u usponu, Adelisu Hodžić, koju je oženio.

Par je 1991. godine dobio sina Enisa, a četiri godine kasnije ćerku Lejlu. Oboje vole muziku, posebno Lejla koja najčešće izvodi pesme Aleksandre Radović. Enis svira sintisajzer i trenira tenis. Halid je jednom prilikom kazao da ne bi voleo da mu se deca bave ovim poslom, ali da će ipak poštovati njihove izbore.

Brak s Adelisom je prošao kroz brojna iskušenja, a najteže je bilo 2007. godine kada ga je napustila i otišla sa ćerkom u rodni Lukavac. Sin se odmah izjasnio da želi da ostane sa Halidom, dok je Lejla prvo bila sa majkom, a kasnije je prešla kod oca. Adelisi je veliki problem predstavljalo to što u Prijedoru nikoga ne poznaje i što ni sa kim ne može ni kafu da popije. Okolina ju je osuđivala zbog provokativnih slika i spotova, kao i zbog toga što je priznala da je ugradila silikone.

1 / 6 Foto: Youtube

Par se pomirio 2009. godine, a Halid je izjavio da im je lepše nego pre. Osim muzike kojom želi da se bavi još desetak godina, mnogo je uložio u poslovni prostor u Prijedoru u okviru koga se nalazi hotel, producentska kuća, autosaloni, TV studio, itd. Neostvarena želja Vesne Zmijanac Pevačica Vesna Zmijanac je jednom prilikom izjavila da je osamdesetih godina maštala o braku sa Halidom i da mu je posvetila svoj veliki hit „Nevera moja“. Pevač je ostao tajanstven, pa se nije izjašnjavao o vezi sa Vesnom.

Rekao je da je tokom rata izgubio milione koje je uložio u fabriku i mašine. Krenuo je sve iz početka i stvorio je produkcijsku kuću „Halix“ i hotel. Otac Svetlane Cece Ražnatović ga je pitao da napravi koncert u Žitorađi, ali je odbio jer je procenio da je to loše za njegov marketing.

Često ističe da bi pevači trebalo da brinu o svojoj budućnosti, jer se dešavalo da velikani umiru u oskudici. Svestan je da se druge vrednosti cene na estradi, ali zadovoljan je jer ga publika traži i ima dovoljno posla.

Halid Muslimović je rođen 1961. godine u Prijedoru.

U rodnom gradu je 1978. godine završio zanat metalo-strugara i kratko je radio u železari u Jesenicama, u Sloveniji. Pevač je 2003. godine završio četvrti stepen u Banjaluci, a pet godina kasnije je upisao Koledž za informatiku i menadžment „Janjoš“, odsek za ekonomiju.

Izjavio je da posle ovog, želi da ima diplomu i pravnog fakulteta.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso / Biografija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.