ESPRESO SAZNAJE: I ovi glumci prelaze iz Igre sudbine na Pink!
Igra sudbine, Foto: Printscreen/prvatv

otkrivamo

ESPRESO SAZNAJE: I ovi glumci prelaze iz Igre sudbine na Pink!

Uskoro ćemo ih gledati na "ružičastoj" televiziji.

Objavljeno:

Niz glumaca i saradnika koji su učestvovali u snimanju serije "Igra sudbine" se nastavlja.

Kako Espreso saznaje, još dvoje glumaca više nećemo gledati u ovoj popularnoj seriji, ali ćemo ih gledati uskoro u novoj seriji na "Pinku" - "Zakopane tajne".

Naime, Tanja Pavlović,koju smo u seriji gledali u ulozi sekretarice Tee Tadin, i Marko Jovičić Dimija, koga smo gledali u ulozi Jamezdina, odlučili su da stave tačku na saradnju sa produkcijom koja je odgovorna za snimanje "Igre sudbine".

Naime, Tanja i Marko će se u narednom periodu posvetiti snimanju nove serije "Zakopane tajne", koja će se uskoro emitovati na "Pinku".

Da podsetimo da su nedavno tačku scenarista Žarko Jokanović, koji je napisao scenario za oko 600 epizoda, i njegova supruga Milica Milša, koja je glumila Adu Kanački, odlučili da prekinu saradnju sa produkcijom ove serije. Nekoliko nedelja kasnije su potpisali ugovor sa Željkom Mitrovićem i najavili snimanje nove serije koja se zove "Zakopane tajne".

U seriji na "Pinku" ćemo gledati i Danicu Ristovski, koja je takođe odlustala od snimanja novih epizoda "Igre sudbine", a naš portal sada ekskluzivno saznaje da ćemo i Tanju i Marka gledati u toj novoj seriji.

Inače, kome nije poznato, u privatnom životu Tanja i Marko u vezi. Marko je Tanju zaprosio pre nekoliko godina i uskoro se očekuje njihova svadba.

Bonus video:

00:20

Šako Polumenta za Espreso čestita srpsku Novu godinu

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.