ŽARKO JOKANOVIĆ BESAN ZBOG SERIJE "IGRA SUDBINE", U SVE UPLETENA NJEGOVA ŽENA: Ozbiljna GREŠKA se desila
Žarko i Milica, Foto: Dragan Kadić

au, čoveče!

ŽARKO JOKANOVIĆ BESAN ZBOG SERIJE "IGRA SUDBINE", U SVE UPLETENA NJEGOVA ŽENA: Ozbiljna GREŠKA se desila

Žarka je, po svemu sudeći, razbesnela jedna scena

Objavljeno:

Odlazak scenariste Žarka Jokanovića i njegove supruge, poznate glumice Milice Milše, iz serije "Igra sudbine" izazvao je pravi šok među vernim pratiocima ove TV sage, a sada je ponovo "doliveno ulje na vatru".

Naime, Žarko Jokanović se oglasio nakon emitovanja poslednje epizode, koju su pisali novi scenaristi, a uputio im je nikad žustrije prozivke.

Poprilično je ljut
Poprilično je ljutfoto: Printscreen Instagram/zarjok

- O diletantima i onima oko njih, koji nakon skoro 600 epizoda ne znaju pravo ime glavne junakinje. Sa 2 grama mozga i 2 slova viška - napisao je Jokanović na Instagramu.

 Žarko Jokanović i Milica Milša
Žarko Jokanović i Milica Milšafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Žarka je, po svemu sudeći, razbesnela scena u kojoj porodica sahranjuje nekadašnju glavnu junakinju Adu Kanački, koju je tumačila njegova supruga Milica, i to nakon što je ona u novim epizodama prvobitno smeštena u jednu švajcarsku bolnicu.

Članovima porodice je nešto kasnije javljeno da je Ada preminula, a u sceni sahrane se scenaristima desila omaška budući da je na krstu umesto imena "Adriana Kanački" bilo ispisano "Andrijana Kanački".

Podsetimo, kako na vreme nije isporučivao tekstove za nove episode, Žarko je navodno dobio otkaz, a za njim je otišla supruga Milica, koja igra Adu Kanački. Ipak, bračni par brzo se snašao i već su dogovorili novi posao.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.