ANDRIJA MILOŠEVIĆ PROGOVORIO O NASLEDNIKU: Ono što je rekao RASTUŽILO JE SVE
Andrija Milošević, Foto: Nebojša Mandić

iskren

ANDRIJA MILOŠEVIĆ PROGOVORIO O NASLEDNIKU: Ono što je rekao RASTUŽILO JE SVE

Andrija Milošević otvorio dušu o očinstvu, pa priznao sve o nasledniku.

Objavljeno:

Naš proslavljeni glumac Andrija Milošević ostvari se u ulozi oca, a njegova dugogodišnja partnerka Aleksandra Tomić na svet mu je donela naslednika, kom su dali ime Relja. Međutim, kako je i te kako tražen kao glumac, Andrija ima manjak vremena, koje želi da provede sa naslednikom, zbog čega govori da ga viđa samo uveče pred spavanje.

No, kako je već poznato, Andrija je jako brižan otac, te uvek ističe da mu je porodica na prvom mestu.

– Nije to tragedija, mnogi roditelji rade, u svakom segmentu dana kada možete, trudite se da budite sa porodicom, ipak je to najvažnije, ali je bitno i raditi. Dobar je uveče, sve je super, spavamo zajedno, zaspi i on u devet i ja i ćao – istakao je Andrija, kojeg smo pitali da li se boji da će biti onaj tata sa dosadnim forama.

Andrija je jako brižan otac, te uvek ističe da mu je porodica na prvom mestu.
Andrija je jako brižan otac, te uvek ističe da mu je porodica na prvom mestu.foto: Dragana Udovičić

– Ne znam šta vas smara, draga moja deco, ali biću onakav kakav jesam. Pretpostavljam da ću biti ludi ćale, videćemo – rekao je glumac za Blic kroz smeh, te smo ga pitali da li mu je lako:

Andrija Milošević
Andrija Milošević foto: Dragana Udovičić

– Ma kakvi lako, nikom nije lako, gde lako. Da vam objasnim moj radni dan, ustanem ujutru, i onda se pomazim sa sinom kojeg ne mogu da vidim tokom celog dana, dođem na snimanje, producent me zove mali, vredni mrav. Izuzetno sam lud čovek. Završimo snimanje oko šest, sedam popodne i odmah idem na predstavu, te mi se dan završi oko 10, pola 11 uveče i uvek sam raspoložen jer znam da će tome doći kraj. Sve je dobro. Ljudi prepoznaju da se bavite ovim, da ste skromni, ne štedite sebe i to je divna stvar.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.