ANDRIJA MILOŠEVIĆ SA ŽENOM OTIŠAO IZ SRBIJE: Poveli su i sina FOTO
Andrija Milošević i Aleksandra Tomić, Foto: Instagram printscreen/_djedja_

predah

ANDRIJA MILOŠEVIĆ SA ŽENOM OTIŠAO IZ SRBIJE: Poveli su i sina FOTO

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić sa bebom otputovali u toplije krajeve

Objavljeno:

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić u februaru prošle godine postali su roditelji preslatkog dečaka, a sa nepunih godinu dana maleni Relja već živi bajkovit i život prepun avantura.

Naime, tročlana porodica spakovala je kofere i uputila se na egzotično putovanje, a predivnim kadrovim sa drugog kontinenta oni su počastili fanove putem društvenih mreža.

Budući da se u Srbiji očekuje ozbiljno zahlađenje, a snežni pokrivač samo što nije prekrio ulice naše prestonice, Andrija Milošević i Aleksandra Tomić odlučili su da beogradsku gužvu zasluženo zamene suncem i peskovitim plažama.

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić na odmoru
Andrija Milošević i Aleksandra Tomić na odmorufoto: Instagram printscreen/_djedja_

Oni su porodično otputovali u Meksiko gde uživaju u tropskim temperaturama, brčkanju i ispijanju koktela, a vreme koriste i kako bi obišli razne znamenitosti.

Čičen Ica, veliko arheološko nalazište na Jukatanu iz doba civilizacije Maja, takođe je bilo na spisku njihovih želja, a svoje trenutke uživanja oni su podelili sa pratiocima.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/_djedja_

Iako su ostali dosledni odluci da svog sina u javnosti neće pokazivati, njihovi Instagram profili otkrivaju da supružnici sa svojom bebom provode izuzetno lepo i kvalitetno vreme, te se ne libe da ga svuda sa sobom povedu i ulepšaju mu svaki trenutak odrastanja.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.