PAŠĆETE SA STOLICE KADA ČUJETE ŠTA JE VODITELJKA RTS-A ODVALILA: Blam kakav nije viđen, GOST OSTAO U POTPUNOM ŠOKU
Foto: Printscreen/RTS

hit

PAŠĆETE SA STOLICE KADA ČUJETE ŠTA JE VODITELJKA RTS-A ODVALILA: Blam kakav nije viđen, GOST OSTAO U POTPUNOM ŠOKU

"A šta je sve zahtevao proces izrade kostima? Negde sam pročitala ikru, je l' to tačno?", pitala je voditeljka kostimografa

Objavljeno: 19:42h

Ljubitelji naučne fantastike sa nestrpljenjem čekaju premijeru novog dela "Avatar" sage, reditelja Džejmsa Kamerona i to ne bez razloga, budući da su i prethodni delovi pomerili granice filmske animacije i sveukupnog iskustva koje gledalac može da doživi u bioskopskoj sali.

Premijera ostvarenja "Avatar: Put vode" bila je povod da voditeljka RTS-a Gordana Stijačić u Jutarnjem programu ugosti Igora Stankovića, direktora "Megakom filma" i MTS dvorane i kostimografa Milenka Vujića, koji je pripremio kostim za premijeru u Srbiji, ali je video ovog gostovanja postao viralan iz potpuno drugog razloga.

Naime, lepsus voditeljke kojem korisnici društvenih mreža ne prestaju da se smeju odnosio se na materijale koji su upotrebljeni za izradu kostima.

"A šta je sve zahtevao proces izrade kostima? Negde sam pročitala ikru, je l' to tačno?", pitala je voditeljka kostimografa.

Zbunjeni čovek zamolio je da još jednom ponovi pitanje, a kada je voditeljka potvrdila da je "negde pročitala da ima čak i ikre", kostimograf je objasnio da je reč o "likri", rastegljivom materijalu koji je neizbežan u proizvodnji garderobe.

Ovo jedno nesrećno slovo bilo je dovoljno da nasmeje gledaoce, pa su na mrežama odmah krenuli da se nižu komentari.

"Strašno, rode. Strašno", "E ko sve dobija posao na tv", "E ako je pročitala onda u redu", "A jadna", "Ima ikre, mlečca, ribljih mehura i škrga...", pisali su jedni, dok su drugi konstatovali da "ko radi, taj i greši", pa su pružili podršku voditeljki.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.