MARIJA ŠERIFOVIĆ U ROZE SUKNJI, CRVENOM GORNJEM DELU I DETALJIMA KOJI FASCINIRAJU: Kao STARLETA, FOTKE NEVEROVATNE
Foto: PROMO

hit

MARIJA ŠERIFOVIĆ U ROZE SUKNJI, CRVENOM GORNJEM DELU I DETALJIMA KOJI FASCINIRAJU: Kao STARLETA, FOTKE NEVEROVATNE

Još jednom je na Grandovoj sceni napravila haos, kada je od takmičarke "pozajmila" dugu suknju od tila

Objavljeno:

Pevačica Marija Šerifović za razliku od svojih koleginica više voli da nosi pantalone nego u haljine i suknje. Ona već godinama ima svoj prepoznatljivi stil oblačenja - pantalone i trenerke, od koga ne odustaje.

Pre nekoliko dana Marija Šerifović je dala obećanje da će, ukoliko Srbija pobedi Švajcarsku na Svetskom prvenstvu u fudbalu, obući kostim, ali po svemu sudeći, do toga neće doći, jer je naša reprezentacija izgubila mogućnost daljeg učešća na Mundijalu.

Retke su prilike kada je publika mogla mariju da vidi u suknjama. Prvi put je to bilo 2007. godine kada je na Beoviziiji izvela pesmu „Molitva”, kojom je i pobedila na Evrosongu. Tada je nosila dugačku sivu suknju, koju je ukombinovala sa šarenim sakoom.

Drugi put je to bilo na sceni Zvezda Granda" pojavila u crnoj suknji na falte koja je bila do kolena. Uz nju je ukombinovala i čizme u istoj boji, kao i košulju. Tada se našalila s predstavnicima medija kako joj je Saša Popović dao 20.000 evra da je obuče.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/jutjub/zvezdegranda

Još jednom je na Grandovoj sceni napravila haos, kada je od takmičarke "pozajmila" dugu suknju od tila po kojoj su bili zalepljene mačmelou pufnaste bombone koje je pavačila jela.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.