"GODINAMA NE SPAVAMO ZAJEDNO" Ovo je muž Tamare Grujić, POGLEDAJTE KAKAV JE MACAN
Tamara Grujić, Foto: Youtube printscreen/ N1

iskrena

"GODINAMA NE SPAVAMO ZAJEDNO" Ovo je muž Tamare Grujić, POGLEDAJTE KAKAV JE MACAN

- Moj Vuk nije previše romantičan, doduše bio je na početku veze, ali po mom mišljenju, nisu latice ruža posute po podu jedina romantika - rekla je Tamara

Objavljeno:

Autorka i producentkinja Tamara Grujić otvorila je dušu i priznala da ne spava u krevetu sa svojim suprugom Vukom Đokovićem, već da spavaju u odvojenim sobama, te je otkrila kako to utiče na njihov brak.

Naime, Tamara kaže da je do te odluke došlo sponatano.

- Mi smo tu odluku doneli spontano. Uprkos tome što će mi mnogi zameriti i reći da nije zdravo, volim da spavam s Lenkom, Vuku stoga nije preostalo ništa drugo do da bude u drugoj sobi s našim psom Milicom (smeh). Za sada nismo videli lošu stranu te podele, ali smo oboje svesni da to neće biti zauvek i da zbog toga trenutno više radimo na očuvanju naše intime - rekla je Tamara i dodala.

Tamara Grujić sa suprugom
Tamara Grujić sa suprugomfoto: Instagram/Vuk Djokovic

- Moj Vuk nije previše romantičan, doduše bio je na početku veze, ali po mom mišljenju, nisu latice ruža posute po podu jedina romantika. U njegovom slučaju to je neverovatan smisao za humor. Obožavam kod njega što je duhovit i što smo s vremenom jedno drugome postali i najbolji prijatelji i saradnici. Drago mi je kada mi kaže: "Žule, ja najviše s tobom volim da radim". Pogledom se dogovaramo, što primenjujemo i u Lenkinom vaspitavanju - rekla je Tamara, a onda otkrila kako se njeni ukućani nose sa njenim mesečarenjem.

- Mesečarim samo kad sam pod velikim pritiskom. Dogodilo se baš skoro da sam ustala iz kreveta, otišla do toaleta, a zatim ušla u Vukovu sobu i izgurala ga napolje. On je, naravno, pokušao da priča sa mnom, ali kada je uvideo da mesečarim, smestio se kraj ćerke. Ujutru je usledio šok - rekla je Tamara za Story.

Bonus video:

00:20

Šako Polumenta za Espreso čestita srpsku Novu godinu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.