PRELEPE VESTI U DOMU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Čestitke ne prestaju da se nižu, Brena i Boba VAN SEBE
Aleksandra Prijović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

divno

PRELEPE VESTI U DOMU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Čestitke ne prestaju da se nižu, Brena i Boba VAN SEBE

Čestitke ceo dan pristižu na adresu estradne umetnice

Objavljeno:

Pre više od četiri godine otpočeo je brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Sin tenisera Slobodana Bobe Živojinovića i pevačica na leto 2018. uplovili su u bračne vode naočigled brojnih zvanica.

Većina je tada novopečenim mladencima predviđala srećan i dug zajednički život, nažalost bilo je i onih zloslutnika koji su smatrali da su dva sveta te da to među njima neće dugo potrajati.

Neverne Tome skladni supružnici razuverili su lepim brakom, utemeljnom na poštovanju, poverenju i ljubavi a kruna tog odnosa njihov je sin Aleksandar koji je nepunih godinu dana od venčanja došao na svet.

Svi su očekivali da će Prijovićka i Filip ubrzo nasledniku podariti brata ili sestru, međutim to se nije dogodilo, po rečima estradne umetnice, jer je vreme sada malo za karijeru.

Aleksandra i Filip Živojinović, 7. godišnjica braka
Aleksandra i Filip Živojinović, 7. godišnjica brakafoto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Mada vrlo posvećena razvoju svog muzičkog profesionalnog puta u kom i FIlip vrlo aktivno kao tekstopisac i kompozitor učestvuje, Aleksandra često ume da kaže da je porodica njena baza i njeno najveće bogatstvo.

Aplauzi, reflektori i slava sve to dođe i prođe ali ono što ostaje su najmiliji, njihovi zagrjaji i uspomene koje su zajedno stekli.

Jednu od sećanja na neke takve divne dane Prija je nedavno podelila sa pratiocima na “Instagramu”. Reč je o fotografiji koja je nastala pre ravno sedam godina. Na njoj ona i Filip mlađi, zagrljeni i nasmejani poziraju.

Budući da je u opisu ona stavila broj 7 i srce nametnuo se zaključak da Filip i Prija baš na današnji dan obeležavaju sedmu godinu od prvog poljupca.

Čestitke ceo dan pristižu na adresu estradne umetnice, sa željom da ljubav i brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića potraje, te da supružnici u skladu dočekaju zajedničku starost.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.