"MALO JE 9 ŽIVOTA KADA VOLIŠ IDIOTA": Prijovićka PROGOVORILA o Filipu, pomenula i NOVAC - sve je jasno kao dan FOTO
Aleksandra Prijović, Foto: Damir Dervišagić

iskrena

"MALO JE 9 ŽIVOTA KADA VOLIŠ IDIOTA": Prijovićka PROGOVORILA o Filipu, pomenula i NOVAC - sve je jasno kao dan FOTO

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović osim uspešnog braka imaju i odličnu poslovnu saradnju, a na njenim pesmama ne štede.

Objavljeno:

Filip Živojinović veoma je posvećen karijeri njegove supruge Aleksandre Prijović, te u poslednje vreme vredno radi na njenim pesmama i spotovima.

Ona je sada progovorila o njihovoj saradnji i tom prilikom dotakla se i plaćanja pesama.

- Taj tekst je napisao Filip, ozbiljno je inspirisan u poslednje vreme. Stihovi kažu: „Malo je devet života kad voliš idiota“ i to je sam kraj pesme. Njega morate da pitate čime je bio inspirisan. Ne štedim na pesmama, ali Filipu nisam dala novac za pesme. Najbolje da njemu plaćam - priznala je ona kroz smeh.

Aleksandra Prijović
foto: printscreen

Inače, Aleksandra je za vikend nastupala na Koponiku, pa je ispričala da li zna da skija i kako voli da provodi hladne dane.

- Jednom sam probala da skijam i odlično mi je išlo, čak su me i pohvalili, ali sam završila negde van staze, jedva su me stigli i našli - rekla je Aleksandra i dodala:

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

- Sigurno ću probati opet, ali ne pred Novu godinu, da ne bih izazivala sudbinu. Iako na planini više volim da sedim pored kamina, moram da priznam da mi se skijanje jako dopalo. Na zimovanje uvek idemo pred novogodišnje praznike kada ja treba da radim, pa se plašim da ne padnem i da mi se nešto ne desi. Zbog toga uvek odustanem od skijanja.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.