UDATA JE ZA MOĆNU FACU SA JAVNE SCENE: Upoznajte sestru BLIZNAKINJU Olje Bećković (FOTO)
Voditeljka "Utiska nedelje" Olja Bećković, Foto: Youtube printscreen/Nova S

niste znali

UDATA JE ZA MOĆNU FACU SA JAVNE SCENE: Upoznajte sestru BLIZNAKINJU Olje Bećković (FOTO)

Rođena sestra Olje Bećković je njena sušta suprotnost, upoznajte Ljudmilu

Objavljeno:

Tog 1. maja 1964. godine na svet je došla Olja Bećković, a samo pet minuta pre nje i njena rođena sestra bliznakinja Ljudmila.

- Nas dve smo potpuno različite. Ja sam bila žensko 'hiljadu na sat', a ona je bila muškarača. Njoj su kupovali kapisle i fenomenalno se igrala klikerima, a moje želje bile su one kičerske - recimo, da mi mama kupi lutku u venčanici - ispričala je Olja jednom prilikom.

U godinama koje su usledile Ljudmila je postala profesor muzike, dok se Olja opredelila za glumu, a zatim izgradila zavidnu karijeru u novinarstvu.

- Fizički smo sasvim različite, toliko da u mladosti nije bilo uverljivo ni da smo sestre. Nekim čudom, s godinama sve više ličimo. Ljudi se manje zaprepašćuju kad čuju da smo bliznaknje. Različite smo, koliko se razlikuju leva i desna ruka – ja sam levoruka.

Ljudmila je daroviti umetnik, stvaralac u svakom smislu. Ja sam tumač stvaralaštva. Ona vidi šta ja ne vidim, ja razumem ono što ona ne razume - govorila je svojevremeno Olja za medije o svojoj rođenoj sestri.

Rođena sestra Olje Bećković u braku je sa Srđanom Janjićijevićem, diplomiranim pravnikom, koji je neko vreme bio generalni direktor “Politike”.

Imaju dvoje dece ćerku Anđeliju koja se rodila 1993. godine u Lozani i pet godina mlađeg sina Alekseja koji je na svet došao u Moskvi.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.