MALO KO JE ZNAO! NEĆETE VEROVATI KADA VIDITE SESTRU BLIZNAKINJU OLJE BEĆKOVIĆ: Profesor je MUZIKE, ima dvoje dece!
Foto: Youtube printscreen/Nova S

slične

MALO KO JE ZNAO! NEĆETE VEROVATI KADA VIDITE SESTRU BLIZNAKINJU OLJE BEĆKOVIĆ: Profesor je MUZIKE, ima dvoje dece!

Da li ste znali da Olja Bećković ima sestru, i to bliznakinju.

Objavljeno: 23:00h

Kada je Matiji Bećkoviću supruga Vera Pavladoljska saopštila da će postati roditelji, bio je ubeđen da će dobiti sina. Smatrao je da je medicinska sestra u porodilištu u Višegradskoj pogrešila kada mu je rekla da je dobio ćerku, pa se okrenuo i pošao napolje. Pozvala ga je da se vrati i ispravila se: “Ne ćerku. Dve ćerke.” Bio je zapanjen. Iz govornice ispred bolnice pozvao je Miodraga Bulatovića, a ovaj mu je, kad je čuo da je Vera rodila dve ćerke, rekao: “Takve stvari nisu za zezanje.”

Ovako je, o svom dolasku na svet 1. maja 1964. godine, u intervjuu za “Vreme”, svedočila Olja Bećković. Pet minuta ranije rođena je njena sestra bliznakinja Ljudmila.

- Nas dve smo potpuno različite. Ja sam bila žensko “hiljadu na sat”, a ona je bila muškarača. Njoj su kupovali kapisle i fenomenalno se igrala klikerima, a moje želje bile su one kičerske – recimo, da mi mama kupi lutku u venčanici.

U godinama koje su usledile Ljudmila je postala profesor muzike, dok se Olja opredelila za glumu, a zatim izgradila zavidnu karijeru u novinarstvu.

Ljudmila Bećković u braku je sa Srđanom Janjićijevićem, diplomiranim pravnikom, koji je neko vreme bio generalni direktor “Politike”. Imaju dvoje dece.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.