KO JE NOVI DEČKO DUBRAVKE MIJATOVIĆ? Pogledajte ko će u ponoć poljubiti slavnu glumicu FOTO
Dubravka Mijatovic, Foto: Dragana Udovičić

saznajemo

KO JE NOVI DEČKO DUBRAVKE MIJATOVIĆ? Pogledajte ko će u ponoć poljubiti slavnu glumicu FOTO

Novi dečko Dubravke Mijatović enigma je za javnost

Objavljeno:

Novi dečko Dubravke Mijatović uspeo je da osvoji glumicu, ali i da ostane tajna za medije.

Nakon što je stavila tačku na brak sa pokojnim kolegom Marinkom Madžgaljem Dubravka Mijatović odlučila je da neko vreme bude sama.

Nadala se glumica da će joj samoća pomoći da posloži kockice u glavi i krene ispočetka još snažnija i zaljubljenija u život, ćerke i posao koji sa toliko energije i ljubavi 30 i više godina radi.

Ko je novi dečko Dubravke Mijatović?
Ko je novi dečko Dubravke Mijatović?foto: © ATA Images

Sve što je želela i naumila ona je ostvarila a budući da odlično izgleda i da joj udvarača ne manjka niko niti jednog momenta niko nije posumnjao da će ona ponovo uspeti da zavoli, jednako snažno kako je volela prvo dramskog umetnika Gorana Radakovića sa kojim ima mezimicu Ivu, a potom i Madžgalja kojem je podarila naslednicu Saru.

Kome je pripala čast da postane novi dečko Dubravke Mijatović godinama unazad prava je nepoznanica iz razloga što talentovana umetnica nikada o svojoj privatnosti ne govori.

Retki su njeni intervjui, a ono malo što se u elektronskom izdanju može naći datira još iz devedesetih godina, kada se ulogom Điki u seriji "Srećni život" ona vinula u zvezde.

Anja Mandić i Dubravka Mijatović uživaju u zimskim čarolijama
Anja Mandić i Dubravka Mijatović uživaju u zimskim čarolijamafoto: Instagram printscreen/anjuta_mandic

Iz to malo Dubravkinih izlaganja moglo se zaključiti o karakteru glumice, njenim navikama pa i tome kako voli da obeležava praznike i doček Nove godine.

- To je noć koju uvek provedem u najintimnijem društvu. Nije bitno gde, nego s kim. A moje društvo su uglavnom ljudi koji se bave ovim poslom, mada ima i iz drugih profesija. Uostalom, ja se i inače trudim da slobodno vreme ne provodim na javnim mestima. Osim što se družimo po stanovima, izlazim u pozorišne bifee ili klubove. Često mi to smeta, jer, recimo, mnoge dobre predstave nisam videla, upravo zato što se u publici ne osećam prijatno - kazala je Dubravka koja pretprazničke dane provodi najviše sa naslednicama, ali i sa koleginicom Anastasijom Mandić, koja joj je budući da dugi niz godina sarađuju postala jedna od najintimnijih prijateljica.

Nesumnjamo da će upravo ona biti jedna od osoba kojima će Dubravka udeliti poljubac u ponoć.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.