MILICA PAVLOVIĆ DOBILA ZAMENU U SERIJI "PEVAČICA": Sada umesto nje uskače OVA njena KOLEGINICA
Milica Pavlović, Foto: Nemanja Nikolić

počinje snimanje

MILICA PAVLOVIĆ DOBILA ZAMENU U SERIJI "PEVAČICA": Sada umesto nje uskače OVA njena KOLEGINICA

Milicu će u drugoj sezoni zameniti koleginica.

Objavljeno: 13:43h

Milica Pavlović je u prvoj sezoni poznate serije maestralno dočarala ulogu mlade pevačice koja se na početku karijere odala teškom poroku i upala u kandže droge.

Na kraju prve sezone dolazi do neočekivanog zapleta kada pevačica Ivana umire, a kako tvrde domaći mediji, u drugoj sezoni Miličina koleginica će je zameniti u ovoj ulozi i ona će tumačiti glavnu žensku ulogu umesto Pavlovićeve.

Odluku o angažmanu nove glumice u seriji doneo je Igor Đorđević koji će i režirati drugu sezonu.

"Igor se brzo odlučio za nju. Pokazala mu je da pored pevanja odlično i glumi. Brzo je kapirala šta treba da se radi, bila je veoma profesionalna i to se Igoru dopalo. Osim što će režirati seriju, Igor će u drugoj sezoni nastaviti da glumi inspektora Radeta", kaže izvor i dodaje da je snimanje druge sezone već počelo.

Reč je o pevačici Milici Todorović.

"Prva klapa je pala pre nekoliko dana u Beogradu. Krenuli su punom parom i snimaće tri meseca, a Milica će svoje kadrove imati za tri nedelje".

Druga sezona serije će imati 12 epizoda, a pored Milice Todorović i Igora Đorđevića uloge će tumačiti i Jelena Mur, Zlatan Vidović, Miloš Timotijević.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.