MILICA PAVLOVIĆ DOBILA MEĐUNARODNU NAGRADU: Ponosna se oglasila FOTO
Milica Pavlović, Foto: Promo

zasluženo

MILICA PAVLOVIĆ DOBILA MEĐUNARODNU NAGRADU: Ponosna se oglasila FOTO

Nije krila sreću i uzbuđenje

Objavljeno:

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je na međunarodnom festivalu “Fedis”, zajedno sa glumcem Milošem Timotijevićem, dobila nagradu za najpopularniji glumački par.

Milica je istakla na svom Instagramu da ne zna šta ju je snašlo, a sreću i uzbuđenje nije krila.

1 / 9 Foto: Instagram printscreen/senoritamilica

– Ne znam šta me je snašlo. Upravo sam dobila nagradu za glumački par godine. Srećna sam. Hvala živote na svemu – napisala je Pavlovićeva.

Glumac Miloš Timotijević je bio sprečen da preuzme svoju nagradu zbog poslovnog angažmana, ali je zato Milica Pavlović sa zadovoljstvom došla po svoje priznanje, te preuzela i ono u njegovo ime.

– Ne pamtim kad sam imala ovakvu tremu. Da mi je neko pričao da ću doživeti ovako nešto ne bih mu verovala – kazala je Milica večeras na događaju.

Podsetimo, Milica Pavlović i Miloš Timotijević bili su glavni glumački tandem u seriji “Pevačica” koji je oduševio sve gledaoce.

Serija Pevačica
foto: Irena Canić

Inače, Festival drama i serija FEDIS, prvi je festival TV drama i serija u Evropi i jedini na teritoriji jugoistočne Evrope. Osnovan je maja meseca 2011. godine i država se druge nedelje meseca oktobra u Domu omladine Beograda u čijem je zvaničnom programu. Od druge godine postojanja FEDIS ima međunarodni karakter, jer osim TV serija iz Srbije, na festivalu učestvuju TV serije sa prostora Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Bonus video:

00:19

Milica Pavlović se skinula u kupaći

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.