JEDINA FOTOGRAFIJA SA POČETKA ZABAVLJANJA ŽELJKA I MILICE MITROVIĆ: Pogledajte ih samo FOTO
Željko i Milica Mitrović, Foto: Instagram printscreen/milica.mitrovic.pink

ljubav

JEDINA FOTOGRAFIJA SA POČETKA ZABAVLJANJA ŽELJKA I MILICE MITROVIĆ: Pogledajte ih samo FOTO

Fotografija Željka i Milice Mitrović prava je senzacija

Objavljeno: 15:20h

Dugi niz godina bračni par Mitrović svoju ljubav neguje i uspešno odoleva svim izazovima koje javni poziv sa sobom nosi, a ovaj uspešni dvojac jedno je drugom najveća podrška i vetar u leđa već skoro pa tri decenije.

Uspomena koja svedoči nekim od predivnih trenutaka kroz koje su supružnici zajedno prošli osvanula je na društvenim mrežama, a fotografija Željka i Milice Mitrović izazvala je zaista predivne komentare.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram

Naime, kao podsećanje na neke od momenata kroz koje su zajedno prošli, supruga Željka Mitrovića podelila je emotivnu objavu među kojom i onu sa početka njihove romanse, a posebno je ona istakla da su već punih dvadeset devet godina u braku.

Da i danas oni izgledaju zaljubljeno kao prvog dana pravi je pokazatelj upravo ova fotografija Željka i Milice MItrović na kojoj je primetno koliko je zapravo njihova ljubav jaka.

Milica Mitrović
foto: Damir Dervišagić

Skladni supružnici upoznali su se na Trećem kanalu i već tada je počela njihova ljubavna priča, a o prvom susretu i početku veze, Željko je ranije govorio sa osmehom na licu:

- Milicu sam upoznao slučajno kada sam gostovao u njenoj muzičkoj emisiji na "Trećem kanalu". Ne znam ja da pričam te priče. Bolje da nju pitate. U stvari, njoj je falio prevoz, a ja sam imao kola ili tako nekako. Sećam se da sam uložio mnogo energije da osvojim tu devojku - rekao je jednom prilikom Mitrović i dodao da njemu i Mlici danas 29. godina kasnije nisu potrebne reči a bi se razumeli, a duhovito je istakao da se od nje ne razdvaja čak ni kada ide u toalet, što je i ona potvrdila.

- Željko i ja se volimo više nego kada smo se upoznali, a upoznali smo se pre skoro 30 godina, valjda smo ušli u jedan ultrazreo i apsolutno ljubavlju ispunjen životni period koji je po svim svojim aspektima najtopliji i najposvećeniji period u našim životima - ispričala je Milica.

Bonus video:

01:07

Željko Mitrović na ćerkinoj premijeri filma u Nišu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.