OVO JE PRAVO POREKLO MILICE MITROVIĆ: Evo kako je živela pre ŽELJKA, otkriveno do DETALJA
Foto: Damir Dervišagić

da li ste znali?

OVO JE PRAVO POREKLO MILICE MITROVIĆ: Evo kako je živela pre ŽELJKA, otkriveno do DETALJA

Milica Mitrović je rođena 1971. godine u Beogradu. S obzirom na to da retko daje intervjue srpskim medijima, o njenom privatnom životu pre udaje za Mitrovića se ne zna mnogo

Objavljeno:

Željko i Milica Mitrović su na listi najmoćnijih u šoubiznisu iza sebe ostavili mnoge vlasnike drugih televizija, producentskih kuća, estradne umetnike, glumce, influensere i druge pripadnike šoubiznisa.

Imperija Željka Mitrovića vredi više miliona evra i čine je TV Pink, Pink M (u Crnoj Gori), Pink BH (u Bosni i Hercegovini), paket od 60 kablovskih kanala, izdavačka kuća „City Records“, avio-kompanija „Air Pink“, kompleks filmskih studija „Pink Films International“ (PFI), portal Pink.rs...

Kada je reč o direktorki programa, glavnom i odgovornom uredniku zabavnog programa i suprugi Željka Mitrovića, Milici Mitrović, list Blic navodi da je ona jedna od ključnih figura u „Pink International Company“. Željko Mitrović je jednom prilikom izjavio da je Milica Veliki šef rijalitija i da bez nje televizija ne bi mogla da funkcioniše, kao i da ne bi imala uspeh kakav sad ima.

Milica Mitrović je rođena 1971. godine u Beogradu. S obzirom na to da retko daje intervjue srpskim medijima, o njenom privatnom životu pre udaje za Mitrovića se ne zna mnogo. Željko i Milica su se venčali u septembru 1995. godine. On iz braka sa bivšom pevačicom Sonjom Mitrović Hani ima dvoje dece, sina i ćerku.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Kako je u nekoliko navrata naveo, njegova bivša i sadašnja supruga su u vrlo dobrim odosima. Milica tada Pašić i Željko Mitrović upoznali su se tokom njegovog gostovanja na Trećem kanalu. Milica Pašić bila je voditeljka, a do poznanstva je došlo sasvim slučajno, kada je Željko gostovao u muzičkoj emisiji koju je ona tada vodila. Inače, Milica je tokom svoje novinarske karijere vodila emisije „Da li sam te već… video?”, „Folk top-lista“ i “Muzički spomenar”.

Željko i Milica Mitrović venčali su se pre više od dve decenije. U braku su dobili i dve ćerke. Milica je 1. marta 2000. godine rodila Kristinu, a samo godinu dana kasnije stigla je i druga ćerka, Andrea.

Veliku šeficu, kako je nazivaju zadrugari su kao mladu poznanici i prijatelji zvali ni manje ni više nego – Bambi. Iako je prva asocijacija na to trapavost, Milica je taj nadimak dobila zbog prelepih krupnih očiju.

A sada je jedna fotografija zapalila mreže! Ova fotografija je pokazatelj da samo ljubav i porodica mogu sve, budući da su oni danas toliko moćni i bogati!

Milica je na svom Instagramu objavila pre izvesnog vremena fotografiju sa početka njihove veze, kada su bili dosta mlađi i kada Željko nije imao isti imidž kao sada.

1 / 5 Foto: Printscreen

Njihovi pratioci su im dali mnogo pozitivnih komentara na račun izgleda koji se godinama ne menja, te oboje izgledaju odlčno, pogotovo Milica!

Uz svog supruga, posvećena je i humanitarnom radu, kako zbog oprosta dugova nekih zadrugara koji ih ne ispoštuju pa napuste rijaliti, tako i zbog velikodušne pomoći deci iz „Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine“ iz Zvečanske.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Biografije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.