PALA JE ODLUKA: Ovoj ženi je Duško IZGRADIO KUĆU iz snova, nije Jelena u pitanju FOTO
Duško Tošić i Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

za pohvalu

PALA JE ODLUKA: Ovoj ženi je Duško IZGRADIO KUĆU iz snova, nije Jelena u pitanju FOTO

Kuća Duška Tošića pripada njoj

Objavljeno:

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića oduvek je intrigirao, pa samim tim i rastanak o kojem je pevačica obavestila javnost izaziva razne spekulacije u medijima mesecima unazad.

Posebno interesantna tema medijima svakako je i podela imovine supružnika pred krahom, a ono što Jeleni neće pripasti jeste rodna kuća Duška Tošića.

1 / 20 Foto: Printscreen/Instagram/duskotosic

Naime, bivši fudbalski reprezentativac odrastao je u malom selu Orlovat kod Zrenjanina, u kućici punoj ljubavi i s malo finansijskih sredstava za život, a trošna kuća Duška Tošića sada je predivna vila u kojoj glavnu reč vodi njegova majka Nikoleta.

Iako danas živi u luksuzu kakav se samo poželeti može, on nije zaboravio svoje korene, te je kuća Duška Tošića u kojoj je odrastao sa roditeljima i sestrom potpuno renovirana pre nekoliko godina i pretvorena u pravi porodični dom ispunjen neizmernom ljubavlju i toplinom.

Duško Tošić
foto: Printscreen

Ipak, zbog poslovnih obaveza koje Duško ima, danas u toj kući, većinu vremena sama provodi Duškova majka Nikoleta s obzirom da je u septembru 2018. godine Duško izgubio oca.

Duško Tošić
foto: Printscreen

Bonus video:

00:10

Duško Tošić: Venčavao sam se i razvodio

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.