ONI SU BILI NOĆNA MORA NAŠE ESTRADE: Proganjali su zvezde, uterivali im strah u kosti, a prošli NEKAŽNJENO! (FOTO)
Foto: Profimedia, Aleksandar Jovanović Cile, Marina Lopičić

Strah i trepet

ONI SU BILI NOĆNA MORA NAŠE ESTRADE: Proganjali su zvezde, uterivali im strah u kosti, a prošli NEKAŽNJENO! (FOTO)

Pojedine zvezde sa estrade našle su se u par navrata na meti manijaka i psihopata koji su ima zagorčali život...
Objavljeno:

Pre tri godine Nataša Bekvalac je živela u strahu jer se našla na meti manijaka koji je uhodi i ostavlja poklone ispred vrata stana u koji je uskoro trebalo da se useli.

- Taman kada su svi radovi oko njenog novog stana privedeni kraju i kada bi trebalo da pakuje stvari koje će preneti u novi dom, Nataša Bekvalac je saznala da je progoni manijak, zbog kojeg već danima razmišlja šta bi bilo pametno da uradi, pisao je Blic.

foto: Facebook/Natasa Bekvalac

- Nataši se sada dugoočekivana selidba i ne mili. Sve je počelo kada su je majstori koji su obavljali završne radove u njenom stanu obavestili o tome da je nedavno dolazio jedan gospodin u srednjim godinama da se raspituje kada bi ona trebalo da počne da živi tu. Misleći da je to neko od njenih prijatelja, odgovorili su mu da ni oni ne znaju tačan datum, ali da će to svakako biti uskoro - ispričao je jedan od Natašinih prijatelja.

Nataša je pokušala da sazna da li je neko od njenih prijatelja dolazio da obiđe radove, ali pošto niko nije odgovorio potvrdno, brzo je zaboravila na čitav slučaj. Međutim, kada je jednom otišla da obiđe stan, ispred vrata je pronašla nekoliko sitnih poklona: cveće, čokoladice i parfem. Svaki paketić je imao i poruku.

- Na papirićima je pisalo “Uvek sam tu za tebe“ i “Jedva čekam da mi budeš blizu“. Dok je čitala te poruke, hvatala ju je jeza - otkrio je izvor blizak Nataši.

Krajem godine je i Vanja Mijatović strahovala za život zbog pretećih poruka jednog moćnog muškarca, koji je već nekoliko nedelja proganja. Pevačica je izbegavala njegove pozive, ali kad joj je zapretio batinama, odlučila je da ga prijavi policiji.

- Ne znam šta da radim! Neki manijak me prati već dve nedelje, ne znam kako da ga se otarasim. Maltretira me pozivima, porukama... Upoznala sam ga na nastupu i otad mi ne da mira. Znate ga vi, ali nema šanse da mu izgovorim ime - rekla je Mijatovićka, a potom pokazala poruke koje je dobila te večeri.

- Nemoj da kuliraš moje pozive, javi se odmah! Šta glumiš? Nisam navikao da me neko odbija, pa nećeš ni ti! Mogu da kupim i tebe, i „Grand“, i Sašu Popovića, i sve. Bićeš moja - napisao joj je taj muškarac, a pošto nije dobio nikakav odgovor, usledila je još jedna poruka: - Polomiću te, je l‘ ti jasno?! Kučko! - poručio joj progonitelj, a preneo je Kurir.

Bonus video:

Bio je najduhovitiji srpski voditelj, Minimaksovi fazoni se prepričavaju i 12 godina posle njegove smrti

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.