ONI SU BILI NOĆNA MORA NAŠE ESTRADE: Proganjali su zvezde, uterivali im strah u kosti, a prošli NEKAŽNJENO! (FOTO)
Foto: Profimedia, Aleksandar Jovanović Cile, Marina Lopičić

Strah i trepet

ONI SU BILI NOĆNA MORA NAŠE ESTRADE: Proganjali su zvezde, uterivali im strah u kosti, a prošli NEKAŽNJENO! (FOTO)

Pojedine zvezde sa estrade našle su se u par navrata na meti manijaka i psihopata koji su ima zagorčali život...
Objavljeno:

Još gora priča je da je Goci Božinovskoj 2007. godine pretio bivši robijaš i poručio joj da neće još dugo živeti! On je tvrdio da je njen pokojni suprug Zoran Šijan kod njega ostavio dug od 800.000 švajcarskih franaka.

foto: Printscreen/youtube/premijera

Slavica Ćukteraš je isto tako pre sedam godina imala probleme sa nepoznatim mladićem koji joj je slao preteće SMS poruke, a ostavio joj je i pismo neprijatne sadržine u poštanskom sandučetu, pisali su beogradski mediji.

Sve je počelo bezazleno kada je momak, koji se predstavio kao Milan, poslao poruku na njen profil na društvenoj mreži Fejsbuk. Predstavio se kao njen vatreni obožavalac, ona mu se zahvalila na podršci, a on počeo da joj šalje SMS poruke.

foto: Damir Dervišagić

Dnevno joj je slao na stotine poruka, a kako ona nije odgovarala, počeo je da joj preti. Umesto novogodišnje čestitke prvih dana januara poslao joj je poruku da će joj zagorčati život. Ona je posumnjala da je možda čak i prati jer je tačno znao njeno kretanje, kako je obučena i slično.

Vrhunac je bio kada joj je u poštansko sanduče ostavio preteće pismo sa njenom slikom na kojoj su izbušene oči. Slavici je prekipelo i ceo slučaj prijavila je policiji.

Isto tako, glumica i pevačica, Snežana Savić, žalila se na Fejsbuku da je uznemirava manijak.

foto: Fonet

Momak koji je uznemiravao slao joj je fotke polnog organa, a ona je na Fejsbuku podelila i sliku mladića da bi se bar malo postideo svojih postupaka.

Pre dve godine, i voditeljka Marijana Mićić bila je na meti manijaka, kada je nepoznata osoba ogrebala njen automobil, kao i automobil njenog dečka Miloša.

U novembru sam imala jednu premijeru u UK “Vuk Karadžić” i u toku premijere neko je na Miloševom autu napisao jednu pogrdnu reč i ceo auto mu izgrebao ukrug. Pre neki dan sam na istom mestu imala drugu premijeru i neko je identičnu reč, istim rukopisom i na istoj visini, napisao na mojim kolima, pa je onda i moj automobil izgrebao ukrug. Dakle, to je neko ko zna za premijere i da tada sigurno nećemo izaći iz pozorišta – napisala je Marijana na svom Fejsu tada i dodala:

foto: Printscreen/Instagram/micicmarijana

– Nije bitna materijalna šteta, stvari bih uvek menjala za još jedan aplauz na sceni, nego me brine da ta mržnja (a možda i ljubav) ne pređe u nešto ozbiljnije. Na primer, taj neko bi mogao da me klepi štanglom u glavu kad sledeći put krenem na probu – istakla je svojevremeno voditeljka.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.