ONI SU BILI NOĆNA MORA NAŠE ESTRADE: Proganjali su zvezde, uterivali im strah u kosti, a prošli NEKAŽNJENO! (FOTO)
Foto: Profimedia, Aleksandar Jovanović Cile, Marina Lopičić

Strah i trepet

ONI SU BILI NOĆNA MORA NAŠE ESTRADE: Proganjali su zvezde, uterivali im strah u kosti, a prošli NEKAŽNJENO! (FOTO)

Pojedine zvezde sa estrade našle su se u par navrata na meti manijaka i psihopata koji su ima zagorčali život...
Objavljeno:

Estradne ličnosti uglavnom uživaju velike simpatije svojih fanova, međutim, postoje pojedinci i poremećeni umovi koji se na razne načine trude da upropaste živote našim poznatim facama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zvezda Granda Jelena Krsmanović Marjanović prošle godine je brutalno ubijena u naselju Borča, a način na koji se okončao njen život, pogodio je čitavu srpsku estradu.

foto: Public

Posle zverskog ubistva mlade pevačice počele su i priče da je Jelena dobijala pretnje preko društvenih mreža, pa su neke zvezde posle ovog stravičnog ubistva otkrile da su i one lično dobijale takve pretnje od raznih psihopata.

Pevačica Miru Škorić ispričala je da je pre četiri godine da je nepoznati muškarac stalno presreće na ulazu zgrade u kojoj živi i da joj je stalno za petama. Pevačica ga je zbog psihičke torture koju je doživljavala prijavila i policiji.

foto: Dragan Kadić

- Prvo je na njena ulazna vrata lepio ruže, zatim je po njima karminom crtao srca, da bi potom ostavljao poruke ispod brisača na njenom automobilu. Prošle srede, u tri ujutro, Miru je pred vratima dočekao visok muškarac s kapuljačom na glavi, a na njeno pitanje šta želi, rekao joj je zajedničku fotografiju. Ona na to nije pristala - ispričala je tada Kuriru jedna Mirina prijateljica. - Očigledno je bila reč o poremećenom čoveku, jer niko normalan ne čuči u mraku pred vratima u tri ujutro, sa sve kapuljačom na glavi. Nigde više ne idem sama, pa se nadam da će me ostaviti na miru - izjavila je pevačica.

I njena koleginica Vanesa Šokčić otkrila je da dobija pretnje, ali i da je ju je pre sedam godina napao manijak koji joj je pretio preko društvenih mreža. Manijak ju je ujeo za prst i nosila je gips 21 dan!

foto: Dragan Kadić

- Čovek me je 2010. godine napao, ujeo me za prsti i polomio mi ga. Dvadeset jedan dan sam nosila gips. Pošto je bio ljudski ujed, to se ne ušiva, svaki dan sam išla na previjanje, a i dalje imam pretnje - otkrila je pevačica.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.