ZASIJAO VERENIČKI PRSTEN NA RUCI NINE BADRIĆ: Vreme je za LEPE VESTI, pevačica sve potvrdila fotogafijom
Nina Badrić, Foto: Damir Dervišagić

OPA

ZASIJAO VERENIČKI PRSTEN NA RUCI NINE BADRIĆ: Vreme je za LEPE VESTI, pevačica sve potvrdila fotogafijom

Verila se Nina Badrić po drugi put pišu portali

Objavljeno:

Nakon razvoda od Bernarda Krasnića hrvatska pop zvezda Nina Badrić nije imala mnogo sreće u ljubavi, ili se bar tako javnosti činilo budući da je brižljivo svoju intimu čuvala za sebe.

Upravo iz razloga što se već neko vreme ne zna da li je pevačica zaljubljena i ima li nekoga ko joj greje srce sve je iznenadila fotografija na kojoj pozira sa skupocenim vereničkim prstenom.

1 / 10 Foto: Printscreen Instagram/badrich

Ovim potezom obradovala je muzička zvezda svoje fanove, a istoga trena po portalima počeli su da se nižu naslovi u kojima se pretpostavlja da verila se Nina Badrić.

Neverovatna veličina i lepota prstena, sve je ostavila bez daha te su se nametnula pitanja na temu veridbe i toga ko je zagonetni muškarac koji je pevačicu zaprosio. Nažalost, ništa slično se nije dogodilo. Nina je sa skupocenim nakitom pozirala za potrebe jedne reklame, što je svako ko je u njene objave malo detaljnije zavirio mogao da vidi.

Ispod jednog posta pevačica je napisala:

- Kad ne bi bilo žena dijamant bi bio samo običan kamenčić. Istovremeno Nina je napisala o kom brendu je reč, a fotografije na kojima izgleda prelepo obišle su ceo Balkan, kao i naslovi "Verila se Nina Badrić po drugi put" koji nažalost nemaju mnogo veze sa istinom.

Bonus video:

02:40

GDE SU TI MANGUPI, DA IH NAPOKON SRETNEM? Nina Badrić oduševila koncertom u Srbiji POGLEDAJTE NJEN NOV FENOMENALAN STAJLING

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.