GODINAMA JE BILA UDATA ZA FUDBALERA: Iscurele slike sa VENČANJA Lidije Vukićević, nema šanse da je prepoznate FOTO
Lidija Vukićević, Foto: Instagram printscreen/lidijavukicevic

zanimljivo

GODINAMA JE BILA UDATA ZA FUDBALERA: Iscurele slike sa VENČANJA Lidije Vukićević, nema šanse da je prepoznate FOTO

Svadba Lidije Vukićević dugo se prepričavala

Objavljeno:

Godine prolaze a Lidiju Vukićević u stopu prati glas da joj vreme ne može ništa i da je pronašla „eliksir mladosti“. Tome u prilog govori i fotografija sa njenog venčanja iz, sada već davne, 1991. godine.

Za dugogodišnjeg dečka, fudbalera Mitra Mrkelu, Lidija se udala u jeku popularnosti, koju joj je donela uloga Violete Popadić u seriji „Bolji život“.

1 / 18 Foto: Sonja Spasić

Na venčanju je blistala u raskošnoj venčanici, sa velom ukrašenim venčićem koji je išao preko čela, kao i glomaznim minđušama popularnim u to vreme.

Iako mladoženjino odelo i kravata sa distance od tri decenije deluju pomalo retro, u to vreme bili su najmoderniji, a njih dvoje važili su za par kakav se samo poželeti može.

Lidija Vukićević, Mitar Mrkela
foto: Printscreen

Složno su isekli prvo parče torte, ukrašene figurama mladenaca, ali sloga u braku nije doveka trajala.

Rastali su se posle devet godina, po povratku u Beograd. Lidija je zbog porodice svesno žrtvovala karijeru i zajedno sa sinovima pratila Mitra od Holandije, preko Turske, do Amerike. Ipak, to nije bilo dovoljno da ljubav potraje.

Lidija Vukićević, Mitar Mrkela
foto: Printscreen

Danas u šali kaže da je srećno razvedena, a imajući u vidu da se nije mnogo promenila, ako ponovo poželi da kaže „da“, sigurni smo da bi joj prva venčanica i sada idealno stajala.

Bonus video:

03:46

IZGUBILA ULOGU U SERIJI JER SE NIJE SKINULA?! Lidija Vukićević otvorila dušu: Bila sam spremna na sve A ONDA JE REDITELJ REKAO OVO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.