VRELA FOTKA IZ KREVETA PATOSIRALA MUŠKI ROD: Ovo telo može da DIRA samo muž DIJANE JANKOVIĆ (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

OPA BATO!

VRELA FOTKA IZ KREVETA PATOSIRALA MUŠKI ROD: Ovo telo može da DIRA samo muž DIJANE JANKOVIĆ (FOTO)

Didi je na svom Instagram profilu objavila fotografije iz kreveta

Objavljeno: 12:16h

Pevačica Dijana Rokvić Janković, poznatija kao Didi J svakim novim potezom intrigira javnost, a sada je objavila fotografije u nikad izazovnijem izdanju i to ni manje, ni više nego iz kreveta.

Naime, ova ekstravagantna pevačica inače voli da se igra sa modom i među pevačicima važi za jednu od bolje obučenih dama. Međutim, izgleda da i Dijani dosade krpice, haljine, pa je odlučila da ih se reši.

Didi je na svom Instagram profilu objavila fotografije iz kreveta, a na sebi je imala izazovni korset i tanga gaćice, koje su izazvale veliku pažnju njenih milionskih sledbenika na pomenutoj društvenoj mreži.

1 / 5 Foto: Instagram

- "Vrela kao pakao", "Koliko je zgodna, toliko da boli", "Goriš devojko, a majka si, svaka čast, za primer svim ženama" - bili su samo neki od komentara ispod fotografije koju je objavila Didi na Instagramu.

Podsetimo, tokom leta došlo je do velikog pomirenja voditeljek Jovane Jeremić i Didi, budući da nisu bile u dobrim odnosima u prethodnom periodu. Naime, kako je došlo do nesporazuma, Jovana je odlučila da da drugu šansu Jankovićki, što je i uradila, pa su provele divno vreme na pevačicinoj jahti u Crnoj Gori.

Jovana Jeremić, didi j
foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.