OVO JE DOM LJILJANE BLAGOJEVIĆ U SRCU BEOGRADA: Kada čujete ko sve tu živi IMA DA ZANEMITE
Foto: Instagram/ljiljana_blagojevic

svaka čast!

OVO JE DOM LJILJANE BLAGOJEVIĆ U SRCU BEOGRADA: Kada čujete ko sve tu živi IMA DA ZANEMITE

Stan u glavnom gradu leti menjaju svojom vikendicom u blizini Stare Pazove

Objavljeno: 09:39h

Dom glumice Ljiljane Blagojević i dramaturga Siniše Kovačevića ne samo da je umetnička riznica, već je i mesto na kome njihove unuke Miona i Anika provode najlepše vikende.

U srcu Beograda nalazi se ušuškan stan, ukrašen knjigama i umetničkim delima, u kome Ljiljana Blagojević i Siniša Kovačević već godinama žive.

1 / 4 Foto: Instagram

Stan u glavnom gradu leti menjaju svojom vikendicom u blizini Stare Pazove, pa ipak, zbog poslovnih angažmana dosta vremena provode u porodičnom domu ispunjenom cvećem.

Ljiljana je letos izjavila i koliko joj prija seoski život.

„Odselili smo se u Surduk, pored Dunava, u kuću s dvorištem iz kojeg pogled puca na vinograde. Sada imam više vremena da čitam i razmišljam o sebi. Ležem ranije, a budim se prirodno. Volim da čujem ptice, žabe, vetar, ali priznajem da više volim zimu, kišu i sneg. Verovatno bih bila veoma srećna kada bih živela u nekoj nordijskoj zemlji. Svi se čude kad kažem da bih dala pet leta za jednu zimu. Zemun je nekada imao atmosferu malog grada, ali dobio je brzinu Beograda. Ipak, ostao mi je prva ljubav, tu sam rođena, odrasla, išla u školu, tu su mi bili prvi izlasci“, kazala je Ljiljana.

Dom Ljiljane Blagojević, mesto na kome baka najlepše kuva, ali i priča bajke, vikendima je ispunjen smehom Mione i Anike, Kalininim ćerkicama, koje najviše vole da vreme provode sa bakom i dedom.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.