PORODIČNA KUĆA NA IMANJU U ŠUMADIJI: Ovde Milena Vasić odlazi kad je NAJTEŽE
Foto: Instagram

Sve je iznenadila

PORODIČNA KUĆA NA IMANJU U ŠUMADIJI: Ovde Milena Vasić odlazi kad je NAJTEŽE

Ispričala je i kako provodi vreme.

Objavljeno:

I glumicu Milenu Vasić je korona okrenula seoskom imanju u Šumadiji, gde ima porodičnu kuću. Ovako je ona govorila pre dve godine.

„Život na selu ne može da se poredi s onim u gradu. Odlučila sam da dođem ovde kad je sve počelo. Procenila sam da će život u Šumadiji biti smisleniji, što se pokazalo kao dobra odluka. Priroda i selo daju smisao svemu. Ima mnogo posla na selu, oko kuće, bašte, pripreme obroka. U gradu možeš da se snađeš, a ovde si oslonjen samo na sebe“, kazala je ona ranije.

Ispričala je i kako provodi vreme.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

„Dan traje duže. Fizički imaš mnogo više posla. Posebno uživam u ranom jutru. To je neko moje vreme. Imam vremena za sebe, da meditiram i budem sama sa sobom. Grad ti sam nameće neki svoj ritam.“

Milena je istakla i koliko je selo dobro za decu.

Milena Vasić
foto: Vladimir Sporčić

„To se ispostavilo kao odlično, pogotovo za decu. Međutim, na početku ovog stanja uključila sam se u jednu emisiju i voditeljka mi je rekla – eto, sad ćeš imati vremena da pročitaš sve knjige, da pogledaš filmove, da se odmoriš. A onda mi je moja sestra, koja radi, koja nijednog trenutka nije prestala da radi, pritom ima i dvoje dece i mora njima da pomaže oko škole, rekla – Miki, je l’ možeš ti da objasniš gledaocima da mi nismo na godišnjem odmoru? Ovo je jako stresan i težak period. I zaista jeste“, bila je iskrena Milena u svom obraćanju u jednoj TV emisiji.

„Ne možeš ni da se hvališ da si na selu, u prirodi, jer neko to nema“, kazala je ona.

Podsetimo, povodom obeležavanja Svetog Đorđa iliti Malog Đurđevdana brojne zvanice su posetile dom Milene Vasić i Juga Radivojevića. Bračni par za slavskim stolom, na kom se na prvom mestu našla sveća, zatim kolač i žito, okupio je porodicu i prijatelje kako bi zajedno u miru i veselju proslavio pravoslavni praznik u narodu poznatiji kao Đurđic.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.