OVAKO IZGLEDA DOM MILENE VASIĆ I JUGA RADIVOJEVIĆA: Po prvi put ga vidite IZNUTRA, SVI BI IM POZAVIDELI (FOTO)
Foto: Instagram

OBRATITE PAŽNJU

OVAKO IZGLEDA DOM MILENE VASIĆ I JUGA RADIVOJEVIĆA: Po prvi put ga vidite IZNUTRA, SVI BI IM POZAVIDELI (FOTO)

Dom Milene Vasić i Juga Radivojevića mesto je u kom caruju ljubav i smeh

Objavljeno:

Povodom obeležavanja Svetog Đorđa iliti Malog Đurđevdana brojne zvanice su posetile dom Milene Vasić i Juga Radivojevića. Bračni par za slavskim stolom, na kom se na prvom mestu našla sveća, zatim kolač i žito, okupio je porodicu i prijatelje kako bi zajedno u miru i veselju proslavio pravoslavni praznik u narodu poznatiji kao Đurđic.

Domaćica se vrlo potrudila oko trpeze, dobar deo specijaliteta sama je napravila, a ono što je takođe važno je da je sve bilo preukusno i izvanredno dekorisano. Svojim kulinarskim umećem glumica se pohvalila praticoma na "Instagramu" koji nisu preskočili da prokomentarišu da je slavski sto predivno ukrašen.

Milena se ove godine odlučila za belu i bež boju stoljnjaka, tanjire je ulepšala salvetama, a poređala je i bele ukrasne sveće, koje su dale dodatnu čar. Ispod objavljenih fotografija slavskog stola napisala je:

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

- Šta je sve potrebno za posnu slavaku trpezu :ljubavi, strpljenja i razumevanje sa sve . Uz pomoć prijatelja sve je lakše.

Dom MIlene Vasić i Juga Radivojevića mesto je na kom glumica i reditelj i inače okupljaju prijatelje, a često se u tom slučaju, kao i u ovom začuju svuci gitare i Milenin raskošni glas.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.