OVO JE IMANJE KATARINE ŽUTIĆ VAN BEOGRADA: Kada čujete ko joj je DAO ima da ZANEMITE
Foto: Zorana Jevtić

BRAVO

OVO JE IMANJE KATARINE ŽUTIĆ VAN BEOGRADA: Kada čujete ko joj je DAO ima da ZANEMITE

Kaja je na Instagramu objavila kratki video u kojem je pokazala kako izgleda dvorište.

Objavljeno: 12:45h

Katarina Žutić koja je najpoznatija po svom talentu za glumu, te je ljudi pamte i po bronjim ostvarenjima, otkrila je novi talenat. Naime, glumica se oprobala u slikarstvu i pošto je videla da joj dobro ide odlučila je da se preda ovoj umetnosti.

Ona obično ide u vikendicu nadomak Beograda kako bi imala više inspiracije i mira za rad. Vikend koji je iza nas takođe je provela na ovoj lokaciji okružena mirom i prirodom.

Kaja je na Instagramu objavila kratki video u kojem je pokazala kako izgleda dvorište. Zelenilo, voćnjak, zazidana česma, cvrkut ptica i čistiji vazduh su pravo parče raja.

Katarina Žutić
foto: Printscreen

Inače, glumica tokom boravka u vikendici nadomak Beograda koju je nasledila od bake i deke pretežno slika cveće, letnje pejzaže, more, prirodu...

- Moj otac je čak želeo da upiše slikarstvo, ali je ipak krenuo drugim putem. Imam nekoliko njegovih slika i zaista ih volim. Mislim da sam ovog puta imala vremena da se posvetim jednom delu svoje kreativne ličnosti, pa sam došla do nekih rezultata. Ne želim da zvučim pretenciozno, nisam slikarka - ispričala je Katarina ranije za Gloriju i dodala:

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

- Prijateljima se uglavnom dopada ono što radim. Naravno, ne pokazujem im propale pokušaje nego samo radove kojima sam relativno zadovoljna. U principu, dosta sam stroga prema sebi i retko sam zadovoljna do te mere da bih to podelila sa nekim, pa bi se moglo reći da od marta do danas imam desetak radova koje me nije sramota da pokažem drugima.

Podsetimo, glumica Katarina Žutić često govori o svojoj porodici, posebno kada je u pitanju odnos sa majkom, Svetlanom Bojković. Ipak, malo ko pamti ko je bio njen otac.

Svetlana je Katarinu dobila iz braka sa Milošem Žutićem od kojeg se kasnije i razvela. Miloš je i sam bio veliki glumac koji se našao u popularnim glumačkim ostvarenjima poput "Balkan Ekspresa 2", "Petrijinog venaca" i "Kamiondžija".

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.