NE ZNA SE KO IMA BOLJU ŽENU, OZBILJNE MAČKE I TO IZ ISTOG MESTA: Supruge BRAĆE NEMANJE i UROŠA MATIĆA prave bombe
Uroš i Nemanja, Foto: Printscreen Instagram

svaka čast!

NE ZNA SE KO IMA BOLJU ŽENU, OZBILJNE MAČKE I TO IZ ISTOG MESTA: Supruge BRAĆE NEMANJE i UROŠA MATIĆA prave bombe

Odrasli zajedno!

Objavljeno:

Naš fudbaler Nemanja Matić 2009. godine sreo je ženu svog života, Aleksandru Matić, koja je tada bila srednjoškolka.

Sreli su se potpuno slučajno na Ubu kada je Aleksandra, tada Pavić, imala sedamnaest godina. Nemanja je rođen u selu Vrelo, a u Ub je došao na odmor, jer je tada igrao za slovački tim Košice.

- Naravno, nismo se smuvali prvi put kad smo izašli. On je morao da se vrati u Slovačku, a ja sam ostala na Ubu. Posle njegovog povratka izašli smo ponovo i onda me je pitao da mu budem devojka… Tada je počela naša bajka - rekla je današnja gospođa Matić svojevremeno u intervjuu za “Alo”.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram

Godinu dana kasnije, usledila je prosidba koja se dogodila na veoma neobičan način. Matić je 2010. godine putem jednih dnevnih novina upitao svoju devojku da li želi da ceo život provede sa njim.

- Da, Nemanja, želim da se udam za tebe - odgovorila mu je Aleksandra, koja je čekala da završi srednju školu pa da se preseli u London, gde je Matić tek počinjao da igra za Čelzi.

Supruga našeg proslavljenog fudbalera Nemanje Matića Aleksandra Matić dobro osmišljava odevne kombinacije u kojima se predstavlja na Instagramu, a centar njenog stila jesu papreno skupe tašne.

Otkako je zakoračio na fudbalsku scenu, Nemanji nije trebalo mnogo da svojim igračkim i ljudskim kvalitetima skrene pažnju na sebe. A ono što je svakako interesantno, da je pored Nemanje na fudbalskom terenu uspešan i njegov rođeni brat Uroš.

Nemanja Matić
foto: Epa/ ANGELO CARCONI

Ono što je karakteristično za obojicu od braće Matić je da svoj privatan život sebično čuvaju od očiju javnosti i da se o njemu zna tek onoliko koliko oni dozvole.

Ali, ako je suditi po društvenim mrežama, mnogima nije promakla činjenica da Uroš Matić već godinama uživa u ljubavi sa prelepom Jelenom. Njih dvoje su svoju ljubav krunisali brakom u kome imaju dvoje dece.

Nemanja Matić, Uroš Matić
foto: Printscreen Instagram

Snajka Nemanje Matića i te kako je aktivna na društvenim mrežama pa sa pratiocima gotovo svakodnevno podeli po koju novu fotku koja za kratko vreme sakupi veliki broj lajkova.

Ono što je svima sasvim jasno kada je izbor žena u pitanju - braća Matić i te kako imaju ukusa.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/jelenamatic10

Jelena prati svetske modne trendove, pa na svakoj fotografiji možemo primetiti da je dobro obučena, kao i da voli luksuzne brendove.

Ono što je zanimljivo je da su i Uroš, Nemanja, Aleksandra i Jelena odrasli u istom mestu.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.